Borzalmas

2024.06.11. 15:40

Pénzügyi vita lehetett a kedd délelőtti brutális miskolci gyilkosság mögött

Hidegvérrel végzett 76 éves áldozatával a 36 éves férfi az egyik miskolci áruház parkolójában.

Boon.hu

A gyilkosság helyszíne Miskolcon

Fotó: BOON

Kedd reggel fél 10 előtt Miskolcon, a Kiss Ernő utcán az egyik áruház parkolójában - egy vitát követően - egy férfi kalapáccsal bántalmazta idősebb ismerősét. Ennyivel azonban nem elégedett meg, utána autójával elütötte idős, 76 éves áldozatát, aki a helyszínen belehalt a sérüléseibe.

Ezzel az autóval gázolták az idős férfit, aki életét vesztette
Fotó: BOON

A helyszínen elfogták az elkövetőt 

A brutális bűncselekmény bejelntését követően a helyszínre érkező rendőrök azonosították, elfogták, majd a rendőrségre előállították a feltételezett elkövetőt, egy 36 éves miskolci férfit. 

A rendőrség a gyanúsítotti kihallgatást követően a férfit őrizetbe vették és letartóztatásának indítványozását tervezik.

Teljesen lezárták a helyszínt 

A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányságtól annyit tudhattunk meg, hogy "elhúzódó vitás helyzet vezetett a halálos tragédiához, amelynek következtében a 36 éves férfi megölte a 76 éves férfit."  

A gyilkosság helyszínén sem sikerült új információkhoz jutni, ugyanis az áruház környékét szinte hermetikusan lezárták a helyszínelés idejére. 
A bűnügyi helyszín közelében működik ugyan egy dohánybolt, amely pontosan háttal van a helyszínhez képest, így ott sem tudtunk információkat szerezni a délelőtti brutális gyilkosság részleteiről.  

Megdöbbent vásárlókkal találkoztunk még, akik kénytelenek voltak tudomásul venni, hogy az áruházat bezárták, így a bevásárlás ezúttal elmarad.

Tartozás miatt történt  

Más forrásból azt tudtuk meg, hogy autójavításban érdekelt vállalkozó fia volt az elkövető, az áldozat pedig pénzzel tartozott az apának. A fiú meglátta az áruház parkolójában az idős férfit, és kalapáccsal nekiesett, majd autójával el is ütötte. A áldozat menthetetlen volt. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában