Gyász

2024.06.26. 17:05

Több gyermek is árván maradt a mérai tragikus vonatbaleset után

A hétfő reggeli tragikus baleset után még mindig sokkos állapotban vannak a hozzátartozók.

Boon.hu

Az encsi hivatásos tűzoltók drótkötéllel kivontatták a mozdony alá gyűrődött autót, majd feszítővágóval kiszabadították a roncsban rekedt embereket. A gépkocsiban hárman utaztak, az életüket már nem lehetett megmenteni.

Fotó: Encsi HTP

Ahogyan arról a boon.hu is beszámolt, hétfőn reggel három halálos áldozattal járó baleset történt Méránál. V. Dániel a piros jelzés ellenére autójával a vonat elé hajtott, ami 300 méteren keresztül tolta maga előtt az autót. A gépkocsiban rajta kívül még két ismerőse ült, B. Helga és B. Emese. Mindhárman azonnal meghaltak. 

A Borsonline információi szerint a sofőr, V. Dániel két gyermeket hagyott maga után. Egyikük szülei zokogva nyilatkoztak a Tényeknek, biztosak benne, hogy baleset történt és nem hibáztatják a férfit, aki tudomásuk szerint szívbeteg volt.

„Egy angyal volt. Nem tudják a gyerekei sem feldolgozni ezt a helyzetet, hogy már nincs közöttünk... Egy életerős nő volt” – mutatta sírva a Tények videójában 46 éves lánya képét egy villányi nő. 

Az elhunyt egyedül nevelte a gyermekeit, nekik élt. A harmadik áldozat egy 37 éves mérai családanya, őt 12 éves kislánya várta haza.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában