Labdarúgás

2024.06.29. 18:05

Bemutatkozott a vezetőedző, visszatért az Eb-résztvevő is

Szombaton délelőtt lejátszotta első nyári felkészülési találkozóját a Kolorcity Kazincbarcika SC NB II-es labdarúgó csapata.

Az észak-borsodiak ellenfele az NB III-as Eger SE volt, a házigazdák kispadján először ült vezetőedzőként Erős Gábor, illetve visszatért a csapathoz, s már dolgozott is Simon László videóelemző-asszisztens edző, aki a németországi Európa-bajnokságon a magyar válogatott stábjában volt. A KBSC-nél már nem léptek pályára az eltávozottak (Papp M., Dobozi, Kotula, Szekszárdi M., Pinte, és Csilus T.), a sérült Gante, és Heil V., a lejáró szerződésű Megyeri, Pekár, akinek a helyzete ,,egyeztetés alatt van", illetve Szabó B., akinek kérdéses a további barcikai sorsa. Az újonnan érkezettek (Katona, Herjeczki, Szujó, Lucas, Pintér Á.) egy-egy félidőt kaptak, az elsőben szerepelt három próbajátékon lévő futballista is (Heil M., Harsányi D., Kozma B.). ,,Nem az eredmény az elsődleges, de a léleknek mindig jót tesz a győzelem – mondta a mérkőzést követően Erős Gábor. – Egy helyzetet tudtunk most kihasználni, de ebben az összecsapásban több gól volt, szóval a lehetőségeink kihasználásának a terén javulnunk kell. Elsőre azonban teljesen elérte a célját a találkozó, öt napja vagyunk együtt, csodát nem várhattam, nem is lehet, gratulálok a srácoknak. Még nincs kész a keretünk, várható további két-három igazolás, bízom, bízunk abban, hogy a csapat alkalmas lesz arra, hogy a kitűzött célt elérje, stabil középcsapat legyen majd a bajnokságban". ÉM    

Labdarúgás: tények


 

Kolorcity Kazincbarcika SC – Eger SE 1–0 (1–0)


 

Kazincbarcika, 150 néző. V.: Nagy R.


 

KBSC, 1. félidő: Bánhegyi –  Csatári, Heil M., Harsányi D., Süttő – Varga J., Kártik, Kozma B. – Balázsi L., Katona,  Herjeczki.  KBSC, 2. félidő: Király M. – Ternován, Szujó, Bacsa B., Székely K. – Lucas, Szamosi Á., Ádám F. – Pintér Á., Pethő, Kurdics. Vezetőedző: Erős Gábor.


 

Gólszerző: Katona (5.).

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában