Celeb

2024.06.29. 17:00

Szögeczki Ági 49 évesen szakmát tanul

Szögeczki Ági egy tízéves kisfiú édesanyja, így kiskamasz gyermeke mellett valósítja meg terveit.

Kubik Ákos

Szögeczki Ági újra az iskolapadot koptatja

Fotó: MW

Úgy érzi, közel az ötvenhez eljutott élete arra a pontjára, mikor elég ideje és energiája is van arra, hogy valami újat tanuljon.

Szögeczki Ági szakmát tanul

Szögeczki Ágit 2003-ban VV Ágiként ismerte meg az ország, 21 év elteltével, 49 évesen édesanya. Most úgy döntött, ideje megvalósítania terveit, ezért belevág a tanulásba. Egy manapság nagyon kelendő szakmát választott magának, hogy az érettségije mellett egy szakképesítéssel is rendelkezzen.

Az egykori realitysztár közösségimédia-menedzsernek tanul, jelenleg úgy fest, szeptemberben meg is szerzi oklevelét, így már most izgatottan várja, hogy különböző cégekkel dolgozhasson együtt.

- Fájó pont az életemben, kicsit szégyellem is, hogy amikor könnyedén megtehettem volna, nem tanultam tovább. Jövőre ötvenéves leszek, és bizony nem egyszerű a tanulást ennyi idősen beleilleszteni az életembe, de óriási a várakozás bennem, és szeretném bebizonyítani magamnak, hogy végig tudom csinálni 

– mondta a Story magazinnak, majd hozzátette, a cukrászat, a virágkötés és a stylistképzés is érdekelte, de végül a közösségi média világa mellett döntött.

A 49 éves édesanya elmondta, korábban lehetetlennek tűnt számára, hogy elkezdjen tanulni, ugyanis nem tudta megoldani fia, Patrick felügyeletét, amíg ő az iskolában van, ezért is nagyon praktikus, hogy jelenlegi képzését online végzi. Korábban az is felmerült, hogy édesanyja hozzájuk költözik, azonban rájött, ezt nem várhatja el tőle, ezért meg kellett várnia, míg elérkezik a megfelelő időpont, hogy beilleszthesse életébe a tanulást - jelent meg a femina oldalán.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!