Tárgyalás

2024.07.07. 20:32

Harisnyát húzott a nő a fejére, úgy rabolta ki az idős asszonyt

Tárgyalást tart hétfőn a Miskolci Járásbíróság annak a nőnek az ügyében, aki fejére harisnyát húzva álcázta magát, így vette el a földre rántott idős sértett pénztárcáját.

Boon.hu

Fotó: PeopleImages.com - Yuri A

A vádirat szerint a vádlott 2023 augusztusában ismerősénél, egy időskorú nő miskolci családi házában alkalmi jellegű háztartási munkákat végzett. Miután észrevette, hogy az asszony a nyakában lévő pénztárcában nagyobb összegű készpénzt tart, elhatározta, hogy megszerzi, ezért megkérte az egyik férfi ismerősét – aki nem tudott a tervéről –, hogy az idős nőt hívja ki beszélgetni az udvarra.
A vádlott az esti órákban – fejére fekete színű harisnyát húzva – bement az ingatlan területére és az udvaron tartózkodó, a férfival beszélgető sértettet megragadta, a földre rántotta, majd a nyakában lévő pénztárcát kiszakította és a benne lévő, mintegy 50 ezer forint készpénzzel távozott a helyszínről.
A rablás bűntette miatt indult eljárás befejezése várható a hétfői tárgyaláson a Miskolci Törvényszék tájékoztatása szerint.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában