Garázdák

2024.08.28. 09:30

A nyílt utcán esett egymásnak a nő és a férfi Körömben

A nő pénzbüntetésre számíthat, a férfit közérdekű munkára ítélhetik.

Boon.hu

Körömben estek egymásnak

Fotó: Shutterstock

A Miskolci Járási Ügyészség garázdaság vétsége miatt emelt vádat egy férfival és egy nővel szemben. A vád szerint 2024. február  28-án délben, Köröm településen az utcán a nő és a férfi között szóváltás alakult ki, melynek kiváltó oka az volt, hogy a férfi korábban betörte a nő élettársának tulajdonát képező személygépkocsi ablakát.  

A vita hevében a férfi egyre indulatosabb lett, megragadta a nő haját, rángatni kezdte, több alkalommal testszerte ököllel megütötte őt, melyre reagálva a nő is ököllel ütlegelni kezdte a férfit, illetve belemart az arcába. 

A vádlottak egymás kölcsönös bántalmazásával csak akkor hagytak fel, amikor a nő élettársa megjelent a helyszínen és elhúzta onnan a párját.

Botrányos viselkedés 

A cselekmény következtében mindkét vádlott 8 napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett, azonban könnyű testi sértés miatt egymással szemben nem terjesztettek elő magánindítványt. 

A vádlottak kihívóan közösségellenes, erőszakos magatartása alkalmas volt arra, hogy az azt észlelőkben megbotránkozást, riadalmat keltsen. 

Az ügyészség a férfival szemben közérdekű munka, a nővel szemben pedig pénzbüntetés kiszabását indítványozta a bíróságnak.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában