Helyi közélet

2012.09.23. 11:20

Várja, milyen receptekkel, rukkolnak elő olvasóink

Igazán szakértő zsűrire számíthatnak az új karácsonyi receptversenyünkön indulók. Az elnök: Kisgergely Zsolt.

Igazán szakértő zsűrire számíthatnak az új karácsonyi receptversenyünkön indulók. Az elnök: Kisgergely Zsolt.Elfogadta az Észak-Magyarország „Karácsonyi sütemények” receptversenyére beérkező receptek zsűrizésére való felkérésünket Kisgergely Zsolt miskolci vendéglátós, aki korábbi receptversenyeinket is figyelemmel kísérte. A válogatásban Szűcs Valéria cukrász lesz a társa. Ők ketten választják ki az október 22-ig beérkező receptek közül azt a 15-25-öt, amelyek bekerülnek a karácsonyi kiadványba.

Ez még semmi!

Ezen felül Kisgergely Zsolt egy további felajánlást is tett. – A legjobb süteményeket el is készítjük, ráadásképp az adott receptek beküldőinek jelenlétében. Úgy gondolom, az úgy az igazi – mondta Kisgergely Zsolt. Az elkészült sütemények fotói egyrészt bekerülnek kiadványunkba másrészt maguk a sütemények megvásárolhatók lesznek a Kisgergely cukrászdákban.

Újabb megméretés

Egyféle közönségszavazásként is felfogható hogy a cukrászdákban figyelni fogják a „fogyást”, így hamar kiderül, melyek az igazán nyerők. Az sem kizárt, hogy lesz közöttük olyan, amelyet huzamosan „műsoron tartanak”. Szempont a bátorság is. Reméljük, buzdítólag hat olvasóinkra a felkínált lehetőség. Ám hogy némi támpontot is adjunk, megkérdeztük, milyen szempontok alapján válogat majd a zsűri. – A recept legyen pontos, egyértelmű, a hozzávalók beszerezhetők, ne legyen extra drága, s egy átlagos felszereltségű konyhában is el lehessen készíteni. A süti legyen karácsonyi jellegű, díszítésében, jellegében egyaránt. Csak ehető hozzávalókat tartalmazzon. Azt azért elárulom: szeretjük a bátor dolgokat! – tette hozzá Kisgergely Zsolt.

ÉM-SzK

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában