Megépített csodák

2023.04.16. 17:13

Kockanapok nem csak kockáknak, hanem mindenkinek - fotókkal, videóval

Igazi gyerek-kánaánként érkezett Miskolcra a hétvégén a Kockanapokként meghirdetett rendezvény, amelyen LEGO® építményeket csodálhattak meg a kilátogatók az Ady Endre Művelődési Házban.

BOON

Fotó: Bujdos Tibor

A szervezők a legnagyobb magyarországi kiállított gyűjteményként hirdették az eseményt, a legutóbbi miskolci Kockanapok óta eltelt időszakban több mint száz építménnyel bővült a kiállítás. A látogatók 2 millió kockából láthattak egyedi alkotásokat, különleges gyári készleteket. Egyedi formában mutattak be filmjeleneteket, videojáték-jeleneteket, találkozni lehetett Harry Pottertől a Marvel és DC világ szuperhősein keresztül a Csillagok Háborúja ikonikus jelenetei mellett filmklasszikusokkal is, mint például Kevinnel a Reszkessetek betörőkből. Mindemellett építmények is megtekinthetők voltak a világ csodái és ismert épületei közül.

A gyerekek miután kinézelődték magukat kreatív foglalkoztató és játszóházban játszhattak, a különböző méretű mozaiképítések mellett lehetőség volt egyedi tervezésű építmények összerakására is, valamint, aki útmutatás nélkül kívánt építeni, hegynyi ömlesztett kocka segítségével tehette ezt meg.

A rendezvényre mindkét nap óriási volt az érdeklődés, és nem csak a gyerekek, de a felnőttek is nagy örömmel csodálkoztak rá a kiállított tárgyakra.

Videós tartalmaink továbbra is megtalálhatóak a YouTube csatornánkon.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában