boon.hu video

6 órája

Még zökkenőmentes a forgalom a Gömöri felüljárón

Kíváncsiak voltunk, mennyire okozott fennakadást a reggeli csúcs alatt a Gömöri felüljáró lezárása. Az eddigi tapasztalatokról kérdeztük a rendőrségi sajtószóvivőt, Janasóczki Attilát.

Édes Richárd

Nem volt nagy káosz

Fotó: MZSP

„A kollégák nem jelezték, hogy bármilyen fennakadás lett volna a Gömöri felüljárón hétfőn. Meglepő módon teljesen zökkenőmentes volt a közlekedés ezen a szakaszon. Annyira, hogy erre korábban nem is számítottunk” - jellemezte a lezárás délelőtti tapasztalatait Janasóczki Attila rendőr alezredes és sajtószóvivő.

Hétfő délelőtt békés volt a közlekedés a felüljárón
Fotó: Mogyorósi Zsolt Pipó

Nem kellett terelni a forgalmat

A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivő kiemelte: végig kinn voltak a kollégák a lezárt szakaszon, és a közlekedési csomópontokon is rendőrök figyelték a forgalmat. Az eddigiek során nem volt szükség a rendőrség beavatkozására.

 

Az autósok előre tudtak a lezárásról, ezért nem lett közlekedési káosz

Janasóczki Attila hangsúlyozta: a jelek szerint a Gömöri lezárásának híre sok autóvezetőhöz eljutott. Akinek nem volt muszáj, az nem közlekedett erre a reggeli időszakban, vagy alternatív útvonalat keresett, hogy elkerülje a csomópontot. Szerencsére azok is figyelmesen és előzékenyen közlekedtek hétfő délelőtt, akik a lezárás ellenére a Gömöri felüljárót választották. 

Videós tartalmaink továbbra is megtalálhatóak a YouTube csatornánkon. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában