Ez történt

6 órája

Pizza Pityu akcióban, bírta a kihívást a Gömöri felüljáró

Édes Richárd

Nem volt fennakadás a félpályán lezárt Gömöri felüljárónál

Fotó: MZSP

Új szintre lépett a bűnözés Miskolcon: Pizza Pityu négy pizzát lopott  egy Győri kapuban parkoló  autóból. Cikkünkben feltárulnak a mini-krimi „finomságai”.

Lezárták a Gömöri felüljárót, azonban elmaradt a sokak által előre borítékolt közlekedési káosz. A félpályás lezárás ellenére a közlekedési csúcspont bírta a kihívást, mutatjuk a részleteket.

Október 27-től bezár a Selyemréti Strandfürdő, így meghosszabbították az érvényes bérletek felhasználási idejét. A karbantartási idő után november 4-én nyitja meg kapuit Miskolc népszerű fürdőzőhelye.

Furcsa zúgás az égen és hirtelen gripenek bukkantak elő a felhők közül. Furcsa látványt észleltek a miskolciak – most kiderül, mi történik Miskolc légterében hétfő, kedd és csütörtök délutántól.

Mindig nagy kérdés, szülőként hogyan színesítsük az őszi szünetet a gyerekeink számára. Ilyenkor gyakran szabadságot veszünk ki, vagy a nagyszülők gondjaira bízzuk a gyermeket. Cikkünkből ötleteket meríthetnek, milyen érdekes programokkal tehetjük izgalmasabbá a gyerekeknek az őszi szünetet, legyen szó rajzolásról egy kalandparkról vagy az állatkert meglátogatásáról.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában