Milyen lesz a kivilágítása?

2023.11.07. 19:00

Véget ért az ötletbörze az Avasi kilátó új világításáról

Miskolc - Címer, lovas vitéz, koccintó poharak, színházi álarc, filmszalag, béka, vár, szív, gyertya és évszakok képei: íme néhány a javaslatok közül.

Boon.hu

Újjáépítik az Avas kilátót, az év végéig el kell készülnie

Fotó: Bujdos Tibor

Miskolc ikonikus épületét, az idén 60 éves Avasi kilátót a Kilátó ReStart program részeként, az Európai Unió által biztosított forrásnak köszönhetően újítja fel a város.  A tévétorony új világítása formák, alakzatok megjelenítésére is alkalmas lesz. Miskolc önkormányzata november 6-ig várta a javaslatokat és ötleteket arról, hogy a miskolciak milyen tematikájú kivilágítást és képeket látnának szívesen a kilátón. Címer, lovas vitéz, koccintó poharak, színházi álarc, filmszalag, béka, vár, szív, gyertya és évszakok képei – néhány, a felhívásra megküldött javaslatok közül, írja közleményében a városháza sajtóosztálya. Mint írják, köszönik az ötleteket, és ígérik: nemsokára eldől, hogy a javaslatok közül melyek lesznek a megjeleníthető formák, hamarosan pedig további információkkal szolgálnak a felújtás alatt álló Avasi kilátó kivilágításáról.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában