Választás 2024

2024.06.07. 19:22

Kampányt zárt a miskolci belvárosban a Függetlenek SZIVE

Az Országos Közös Akarat nevű szervezet 48 méteres zászlójával vonultak végig Miskolc belvárosán, a centrumtól a városházáig.

Édes Richárd

A miskolci főutcán vonultak végig

Fotó: Mogyorsói Zsolt Pipó

Kampányzáró rendezvényt tartott pénteken Varga Andrea Klára, a Függetlenek SZIVE, a Jobbik-Konzervatívok és a Momentum miskolci polgármesterjelöltje és csapata. Ennek részeként az Országos Közös Akarat nevű szervezet 48 méteres zászlójával vonultak végig Miskolc belvárosán, a centrumtól a városházáig. 

Horgas Péter és Varga Andera Klára is beszélt
Fotó: Mogyorósi Zsolt Pipó

Az eseményen beszédet mondott Horgas Péter, a Civil Bázis elnöke, majd Szűcs Tamás, a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezetének korábbi elnöke, képviselőjelölt, valamint Szarka Dénes és Szopkó Tibor képviselőjelöltek.

Balról és jobbról 

Varga Andrea Klára, a Függetlenek SZIVE polgármesterjelöltje megállapította: a balról és jobbról jövő politikusok a centrumban találkoztak, és egy zászló alatt egyesítették erőiket, hogy a városházára vonuljanak, mert a szívük Miskolcé. A polgármesterjelölt pozitívumként értékelte, hogy félretették az egyéni és politikai érdekeket, és szövetséget kötöttek a városért, egy megújuló várospolitikáért:  

Teljesen új utat kerestünk, ami különbözik a gyurcsányi és az orbáni úttól. Értékalapú várospolitikát kerestünk a tisztesség jegyében, az etikus kampány útján, a szakmailag megalapozott döntések lehetőségeit. Miskolc mindig a maga útját járta. Egykor megépítette a saját színházát, és most is erre az önálló szemléletre van szükség a városvezetésben

 – fogalmazott. 

Reagált a csütörtökön történtekre 

Megállapította: az elmúlt hónapok a megvalósíthatatlan ígérgetésekről, a hazugságról és a manipulációról szóltak. Álláspontja szerint Miskolc nem a politikusok ígéreteitől halad előre, hanem az itt dolgozó miskolciak viszik előre, mert Miskolc ereje a városukat szerető emberek tettein van. Azokban a cselekvő emberekben, akik Miskolc jövőjét jelentik.  

Varga Andrea Klára reagált a tegnapi eseményekre is, miszerint dr. Barkai László, a baloldal egyik polgármesterjelöltje nem válaszolt a Borsod Online stábjának kérdéseire. Varga Andrea Klára kijelentette: ő nem szalad el az újságírók elől, mert ez méltatlan lenne a választókkal szemben.

Stabilitást ígér 

A polgármesterjelölt szeretne stabilitást hozni a város vezetésébe, hiszen már régóta tisztában van Miskolc működési mechanizmusaival, ismeri a szereplőket, és számíthat a helyi szaktudásra, a megkezdett munkák folytatására, a városlakók véleményére, fogalmazott a kampányzáró rendezvényen. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában