Helyi közélet

2024.07.12. 10:05

Közösen óvják a Tisza-tavat és környezetét

A rendőrség és társszervei a Tisza-tavi Régiós Közbiztonsági Bizottság tiszabábolnai soros értekezletén a nyár hátralévő időszakára vonatkozó feladatokat egyeztetettek.

Forrás: Police.hu

Mint az már korábbról ismeretes lehet a Tisza-tavi Régiós Közbiztonsági Koordinációs Bizottság, röviden TKKB, a Tisza-tó körül élők és nyaralók biztonságának érdekében folyamatos egyeztetéseket végez. Összehangolja a három (Borsod-Abaúj-Zemplén, Heves és Jász-Nagykun-Szolnok) vármegyei rendőr-főkapitányság, illetve helyi és társszerveinek munkáját, feladatait.

Az idei nyár 2024. július 11-én megtarott egyeztető értekezletén a bizottság tagjai megbeszélték az elmúlt időszak tapasztalatait, majd meghatározták az előttük álló feladatokat. Mindezeket azért, hogy az ide érkező turisták és helyi lakosok továbbra is biztonságban érezhessék magukat. Ennek érdekénen összehangolt ellenőrzésekre számíthatnak a térségben földön és vízen.

Szolgálati közlemény: A TKKB ülésén a résztvevők megtekintették Ljasuk Dimitry filmes beszámolóját a Tisza-tóról. A Tisza-tó tiszteletbeli nagykövetének lélekhúrokat pengető filmeseposzát a bemutató után itt is közreadjuk. Ugyanis kiemelten fontos eleme az idény rendészeti feladatainak sorában a természetvédelem. A Tisza-tó változatos természeti környezete, sokszínű állatvilága adja azt a megóvandó díszletet, amely a nyaralást szebbé, élménytelivé és élvezetessé teszi.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában