boon.hu video

2024.07.01. 20:00

A közterületi padot hiányolják Miskolcon – fotókkal, videóval

Korábban ismeretlen okok miatt a Városház téri villamosmegállóból padok tűntek el, amelyeket hiányolnak a járókelők.

Boon.hu

Eltűnt pad a Széchenyi utcán

Fotó: Vajda János

Egy Miskolccal foglalkozó közösségi média csoportban jelent meg egy bejegyzés arról, hogy hetek óta közterületi padok tűntek el az egyik legforgalmasabb villamosmegállóból.

eltunt_pad008
Ennyi maradt a pabdól...
Fotó: Vajda János

Többen arra tippeltek, hogy karbantartásra vitték el a padokat, de voltak olyanok is, akik humorosan azt jegyezték meg, hogy „ellopták”. A padokat többen hiányolják, sokan azt írták, hogy a villamosra várva „jó volt leülni”. 

Hétfőn délelőtt mi is megnéztük a helyszínt, ahol valóban csak a padok hűlt helyét találtuk. Az ügy érdekessége az, hogy korábban a baloldali városvezetés pont azzal kampányolt, hogy közterületi padokat és kerékpártárolókat helyez ki a forgalmasabb csomópontokon. Egy járókelő a közterületi kukákat is felvetette. 

Alig van egy-két szemetes ezen a részen, így sokan szétdobálják a hulladékot

 – mondta. Arról is beszélt, hogy szerinte sokkal több köztéri kukának kellene lennie a Sétálóutcán, mivel sok a turista és a járókelő. „Persze, hogy több a szemét, mivel nincs hol összegyűjteni” – panaszolta.

 A padok kapcsán megkerestük a miskolci városháza sajtóosztályát, amint válaszolnak közöljük. Egyébként nem ez az első eset, hogy komplett padok tűnnek el a városban, ahogy arról korábban mi is beszémoltunk a Népkertből tűntek el ülőalkalmatosságok. 

További videós tartalmainkért látogasson el youtube csatornánkra.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában