Lazultak

2024.07.28. 11:30

Népszerű a Strandok Éjszakája Miskolcon (képekkel)

Már tizenötödik alkalommal rendezték meg a Strandok Éjszakája rendezvénysorozatot, amihez Miskolcon az Ellipsum Élményfürdő csatlakozott. A megszokott nyitvatartási időn túl, élőzenés éjszakai fürdőzéssel, nappal pedig játékos programokkal várták az érdeklődőket. Megnéztük, milyen az esti fürdőzés hangulata.

Gárdonyi Edina

Füdők éjszakája program az Ellipszum Fürdőben Fotó: Vajda János

Nem megszokott látvány, hogy az esti órákban kígyózik a sor az élményfürdő előtt. Baráti társaságok, párok, családok várták szombat este, hogy az éjszakai órákban élvezhessék a fürdőt.

Már nappal különleges programok várták a vendégeket

Az esemény keretein belül napközben is játékos programokkal várták a fürdőzőket. Óriás társassal játszhattak, a gyerekek élvezték a sorversenyeket, amiknek a jutalma csillámtetkó volt. Megválasztották az Ellipsum gyerek és felnőtt csúszdabajnokát is.

Tengerparti hangulat és élőzene

Az éjszakai fürdőzést a tengerparti hangulatú koktélbár mellett pezsdítő latin és dallamos jazz slágerek tették még emlékezetesebbé. A színes fények különlegessé varázsolták az este hangulatát.

Helyiek és turisták is kihasználták a lehetőséget

A medencében sakkozott egy édesanya két gyermekével:

Hernádnémetiből jöttünk. Már legalább nyolc éve vágytam egy éjszakai fürdőzésre, nagyon boldog vagyok, hogy végre eljutottam. Szuper a hangulat, jól érezzük magunkat

 – mondta el a boon.hu-nak az anyuka. Soltész Judit és Kurucz Péter Kazincbarcikáról érkeztek egy közös, romantikus programra. Vidám baráti társaságokból sem volt hiány. Konkoly Roland a fővárosból érkezett miskolci barátaihoz. A jó hangulatú társaság nem volt még hasonló programon, nagyon szerették volna kipróbálni, így éltek a szombat éjjeli lehetőséggel. 

A turisztikai főszezonban nagyon sok turista is meglátogatta az Ellipsumot, hogy megtapasztalja, milyen egy élményfürdő hangulata nem a megszokott időszakban.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában