Máskor bepótolják

2024.08.18. 08:30

A rekkenő hőség után vihar vetett véget Ond vezér napjának - fotók

Szombaton délben jártunk ott, akkor még javában folytak az előkészületek. Aztán másképp alakult...

Készültek a nagy napra

Fotó: Mogyorósi Zsolt Pipó

Izzasztó kánikulában vágtak neki 12 óra körül az ondiak a jeles nap előkészületeinek, a hangtechnika szerelésének.  A tervek szerint főzőversenyt, Szerencs és Ond közötti kisvonatozást, kenyérszentelést, operettműsort és Zámbó Jimmy-emlékműsort terveztek Luigival és Zámbó Árpyval, de a szeszélyes időjárás keresztülhúzta a számításaikat. 

Az időjárás nem volt kegyes a rendezvényhez, amely délután 3 órakor egy vad vihar miatt szakadt félbe a Szerencsi Művelődési Központ és Könyvtár Facebook-posztja szerint:

„Ond vezér napját a vihar miatt befejeztük. Sajnos a 15 órakor lecsapó órási zivatar kárt okozott a Művelődési Központ eszközeiben és hangtechnikai felszerelésében, valamint dolgozóink és fellépőink egészségét sem szeretnénk veszélyeztetni, ezért a rendezvényt nem tudjuk folytatni. Mind a koszorúzást, a kenyérszentelést, valamint a zenés programokat igyekszünk rövid határidővel bepótolni Ondon! - írták. 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában