Látta már?

2024.08.10. 15:09

Érkeznek a Fradi szurkolói a nagy összecsapásra - képekkel

Miskolc határában megállították, ellenőrizték a Diósgyőr-Ferencváros bajnoki labdarúgó mérkőzésre érkező vendégszurkolókat.

Boon.hu

Rendőrök ellenőriznek az M30-as déli lehajtójánál

Fotó: Vajda János

A Diósgyőr és a Ferencváros focicsapatainak összecsapása minden alkalommal túlnő sport mivoltán, a két szurkolótábor rivalizálása borítékolható. Az ilyen rivalizálások viszont nem egyszer fordultak tettlegességbe. 

IMG_5900
Ellenőrizték a vendégszurkolókat
Fotó: Vajda János

Ennek megelőzésére a Sportrendezvényeket Biztosítási Szempontból Minősító Bizottság javaslata alapján az Országos Rendőr-főkapitányság kiemelt biztonsági kockázatúnak minősítette a két csapat szombati, délután 4-kor kezdődő összecsapását.

Ellenőrizték a szurkolókat 

A vármegyei rendőr-főkapitányság vezetője ellenőrzést rendelt el augusztus 10-én 12 óra és 24 óra között Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegye közigazgatási területén. Ennek egyik eleme, hogy Miskolc határában, különösen az autópálya-lehajtóknál a rendőrök megállították az érkező vendégszurkolókat szállító járműveket és intelmekkel látták el az utasokat, illetve felvezetést biztosítottak számukra a Diósgyőri stadionig. 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában