Program

Tegnap, 8:30

Házibulivá alakult Ond vezér napja Szerencsen

Eredetileg augusztus 17-én ünnepelték Ond vezér napját, amit a viharos idő miatt a szervezők szeptember 15-re halasztottak. Az időjárás most sem volt kegyes, de beltéren megtartották a programokat.

Boon.hu

Forrás: Szerencsi Hírek

Az augusztusi időpontban a főzőverseny és a sütiverseny már véget ért mielőtt az eső lecsapott. A koszorúzási ünnepséget és a kenyérszentelést a következő héten pótoltuk

– nyilatkozta a Szerencsi Híreknek Király Judit, a Szerencsi Művelődési Központ és Könyvtár igazgatója. Az eredetileg tervezett fellépők, mint Eperjesi Erika és Kriston Milán operett műsora, Kegye János pánsípművész előadása, valamint a Zámbó Jimmy emlékműsor szeptember 15-én lett pótolva. 

Az utóbbi napok folyamatos esőzései miatt az ondi focipálya használhatatlan állapotba került, ezért a programokat a helyi óvoda épületében tartották meg.

 A beszámoló szerint a Zámbó Jimmy emlékműsor a végére kis házibulivá alakult át, ahol szépkorúak és fiatalok együtt táncoltak Luigi és Zámbó Árpy koncertjén. A koncerteken kívül a gyerekeket csillámtetoválás és a lufibohóc várta és az önkormányzat gumikerekű kisvonata is rótta a köröket Ond és Szerencs között.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában