boon.hu video

2024.09.16. 09:30

Miskolc is felkerült a divatbemutatók térképére (képek, videó)

Csodás természeti környezetben, exkluzív helyszínen rendezték meg szeptember 15-én, vasárnap az I. Lillafüredi Fashion & Beauty Showt, ahol a fantasztikus divatbemutatón túl, a szépség és egészség témaköréhez jól kapcsolható előadásokkal is várták az érdeklődő hölgyeket és urakat.

Galambos Eszter

Gyönyörű ruhák, szép lányok a kifutón

Fotó: Mogyorósi Zsolt Pipó

A program a kora délutáni órákban indult, fél óránként, óránként jöttek a témák. Először Mészáros Henrietta stílustanácsadó tartott előadást, és utána egyéni konzultációra is lehetőséget adott, majd Dr. Kriston Renáta bőrgyógyász- kozmetológus látta el tanácsokkal az érdeklődőket. Dr. Tóth Tamás obezitológus szakorvos előadását már mindenki nagyon várta, hiszen beszélt a hölgyek életét folyamatosan lázba tartó fogyókúráról. Dr. Szabó Krisztina bőrterapeuta, esztétikai szakember pedig szintén elárult titkokat arról, hogyan tudunk sugárzóan szépek maradni.

Modellek vonultak, sztárok énekeltek

A showműsort Szécsi Viktória és Cselepák Balázs énekesek indították 18 órakor a Meseautó című dallal. Ezek után Jancsó Dóra színművész, az est háziasszonya köszöntötte a vendégeket, és felkérte az est főszervezőjét Bokor Évát, a Flow & Business Kommunikációs Ügynökség Kft. vezetőjét, hogy nyissa meg a rendezvényt.

Azt gondolom, hogy Miskolc és a vármegyénk is megérdemel egy olyan eseményt, ahol önök neves divattervezőkkel és sztárokkal találkozhatnak

- mondta a program ötletgazdája, majd kitért arra, hogy az első divatshow olyannyira pozitív fogadtatásra talált, hogy már tervezés alatt van a következő alkalom.

Majd Csöbör Katalin országgyűlési képviselő és Szabó Gergely, a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Közgyűlés alelnöke méltatta a kezdeményezést. A megnyitó beszédek után következett a fergeteges show, melynek különlegességét az adta, hogy egyszerre voltak jelen a kifutón a modellek illetve énekeltek a sztárok: Király Linda, Singh Viki és Vastag Csaba.

Helyi tehetségeket is támogattak 

A szervezők fontosnak tartották, hogy támogassák a helyi tehetségeket is, ezért a rendezvényhez kapcsolódóan egy amatőr modell castingot is szerveztek. Keresték a vármegye és Miskolc négy legtehetségesebb fiatal hölgyét, akik soha nem léptek még a divatbemutatók kifutójára, de titokban már álmodtak róla. A legtehetségesebb jelöltek felléptek a rendezvényen és Kiss Márk és Köllő Babett választotta ki, hogy ki nyeri el a szervezők és a résztvevők anyagi támogatást, amivel elindulhat a modellképzése Budapesten. Az estet egy exkluzív, élő zenés after party zárta.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában