A jövőért

2 órája

Nagy kispályás felújítás Tiszaújvárosban

A legújabb fejlesztési cél a kosárlabdapálya mellett található futballpálya mai kornak megfelelő felújítása.

Boon.hu

Ezt a pályát újítják fel Tiszaújvárosban

Forrás: tiszaujvaros.hu

A tiszaújvárosi Ifjúsági parkban lévő focipálya teljes felújításáról és egy „igazi" műjégpálya 50 napos bérléséről határozott májusi ülésén a képviselő-testület. Az előbbi fejlesztés kivitelezési munkálatai a napokban kezdődhetnek.  

Az elmúlt években az Ifjúsági parkban több fejlesztést tapasztalhattunk a szabadidő hasznos eltöltése érdekében. A rekortán futópálya, a streetball pálya, a szabadtéri kondiparkok, a pumpapálya kialakításával bővült a sportolási lehetőség, és kertészetileg is megújult a park. Új padokat, szalonnasütőket és egy szolárállomást is kihelyeztek.

Korszerű burkolat 

Az újabb fejlesztési cél a kosárlabdapálya mellett található futballpálya mai kornak megfelelő felújítása. A pálya alapépítményéül szolgáló aszfaltot kijavítják, majd rekortánburkolatot kap felfestéssel, kézilabda kapukkal, a kapuk mögött labdafogó hálóval. A beruházás értéke közel 30 millió forint, melyet 11,5 millió forinttal támogat a Tiszaújváros jövőjéért Alapítvány.  

A tervek szerint november elején rendezhetik az első mérkőzést a felújított pályán. Az Adventi hangolódás rendezvénysorozat legnagyobb slágere lehet idén az az igazi műjégpálya a Városháztéren, amely advent első hetétől 50 napon át üzemel majd. Az igazi jelző jogos, hiszen a korábbi évek plasztik borítását valódi műjég váltja fel a fedett pályán - írja a tiszaujvaros.hu

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában