Gazdit keresnek

2 órája

Szeretne egy kiskutyát? Íme a tippjeink!

A Miskolci Állatsegítő Alapítvány árva lakóiból mutatunk be hármat.

Zizi az egyik kutyus, amely gazdára vár. Ugye, milyen édes?

Forrás: MÁSA

Előzetes bejelentkezés után lehet személyesen is meglátogatni a kiszemelt állatot. A kutyákat chipelve, oltva, féregtelenítve és bolhátlanítva, illetve ivartalanítással adják örökbe, amelynek költsége 25 ezer forint.

 Tájékoztatás mindennap 8 óra és 16:30 között kérhető a következő számon: 30/232-1890.

Zizi 2 év körüli ivartalanított kutyalány. Volt gazdája, de nem törődött vele, pedig Zizi egy borzasztóan kedves, szeretetéhes kutyalány. Most már szépen sétál pórázon, minden embernek nagyon örül. Közepes méretű, lakásban tartással vagy kinti-benti tartással fogadható örökbe. Más kutyákkal is barátságos, játékos, ezért akár második kutyának is jó választás lehet.

Zizi
Forrás: MÁSA

Rinti körülbelül 3 éves ivartalanított kankutya. Hajléktalan gazdája a sajókeresztúri hegyoldalban „felejtette", Rinti pedig ott várakozott hűségesen. Az ott lakók etették, majd értesítették a menhelyet. Rinti nagytestű, erős kutyus, ezért idősek mellé nem ajánlják. Az emberekkel eleinte kissé tartózkodó, de pár perc után feloldódik. Más kutyákkal is jól kijön.

Rinti

Sajóparti Robit még februárban dobták ki a menhely mellé egy alomban, akkor körülbelül 5 hónaposak voltak. Sok dolog volt velük, amíg sikerült a lelküket helyrehozni. Öt testvérét már sikeresen „gazdásították”, már csak Robi vár az álomgazdira. Robi ivartalanított, közepes termetű, kissé szertelen, de nagyon szeretetéhes kutyafiú. Jó választás lenne második kutyának, családi kutyának is.

Sajóparti Robi

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában