Program

2024.08.21. 07:30

Dallamok szárnyán repülhetünk a Bükki Csillagdában

Asharti Szabó Andrea intuitív énekművész immár harmadik alkalommal ad elő Égből és Égről szőtt történeteket és dalokat a Csillagda planetáriumában augusztus 30-án, pénteken az esti órákban. A program után csillaglesen vehet részt a közönség a csillagászati látogatóközpont teraszán vagy az obszervatóriumban.

Boon.hu

A Bükki Csillagda ad otthont az eseménynek

Fotó: BOON

Az intuitív technikának köszönhetően Asharti Szabó Andrea előadásában soha nem hangzanak el a dalok kétszer ugyanabban a formában. 

Földöntúli élmény várható

A hallgatók a hangok, történetek és a Csillagda planetáriumában kivetített képi világ segítségével pedig kizökkenhetnek a mindennapok mókuskerekéből. Elrepülhetnek egy másik világba. Az előadóművész hitvallása, hogy az éneklés, illetve az ilyen típusú, intuitív zenék hallgatása gyógyító erővel hathat testre, lélekre és szellemre egyaránt.

Hanggal gyógyítani

Asharti Szabó Andrea énekművész, tanár, terapeuta. Énekléssel foglalkozik immáron több mint 15 éve, pályája két fő vonalon mozog. Az egyik művészeti, a másik a terapeuta tanári. Koncerteket ad, filmzenékben működök közre, és az éneklés emberi lélekre valamint fizikai-egészségállapotra gyakorolt hatásaival is foglalkozik. 

Célja, hogy az éneklés, a Hang, minél több ember számára nyújtson kikapcsolódást, boldogságot. Támogassa a felépülést, regenerálódást, lelki egyensúly megtartását. A hang bárki számára könnyen elérhető, alkalmazható és ingyenes eszköz.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában