Labdarúgás

2023.07.11. 16:00

Négycsapatos torna, a címvédő FC CSM Olimpia Satu Mare is érkezik

Két nap alatt, két-két mérkőzést játszanak a résztvevő labdarúgócsapatok.

A hétvégén négy meccset is játszanak bodrogközi városban

Fotó: CISE

Harmadik alkalommal rendezik meg Cigándon a CISE Cup nemzetközi labdarúgó tornát, amelyen ezúttal is négy csapat vesz részt, három harmadosztályú és egy negyedikvonalbeli.

A nyitónapon, pénteken, 15.30-tól az NB III-as Putnok FC a címvédő, a román harmadosztályban szereplő FC CSM Olimpia Satu Mare gárdájával mérkőzik meg, 17.30-tól, a házigazdák NB III-as együttese, a Cigánd SE, a Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyei I. osztály tagjával, a Tarpa SC-vel csap össze. A pénteki vesztes csapatok szombaton 16.00-tól a 3. helyért lépnek pályára, 18.00-tól pedig a a döntőre kerül sor, az előző napi győztesek között. A 2x45 perces meccsek után, döntetlennél nincs hosszabbítás, egyből büntetőrúgásokra kerül sor. Az ünnepélyes eredményhirdetés szombaton 20.00-kor kezdődik,  ekkor díjat kap a legjobb kapus, -mezőnyjátékos és a gólkirály. A belépők mindkét napon, egységesen 700 forintba kerülnek.

A III. CISE Cup programja

Július 14. (péntek), 15.30: Putnok FC (NB III) – FC CSM Olimpia Satu Mare (román, 3.)
Július 14. (péntek), 17.30: Cigánd SE (NB III) – Tarpa SC (megye I.)
Július 15. (szombat), 16.00: az elődöntők vesztesei a 3. helyért
Július 15. (szombat), 18.00: az elődöntők győztesei az 1. helyért

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában