Labdarúgás

2023.07.12. 18:49

Ugrai rugdosta a gólokat

Második szerdai meccsét is megnyerte a dél-borsodiak élvonalbeli együttese.

Ugrai (középen, feketében) hármat vágott a Tiszaújvárosnak

Fotó: Dömötör Csaba

Második meccsét is lejátszotta szerdán a Mezőkövesd Zsóry FC NB I-es labdarúgócsapata. A dél-borsodiak – a Putnok FC ellen délelőtt 5-2-re megnyert meccs után – az ugyancsak harmadosztályú Termálfürdő FC Tiszaújváros gárdáját fogadták a Zsóry edzőcentrumban.
Nem csak a délelőtti, hanem a kora esti meccsről is hiányzott Beriashvili, aki családi okok miatt kapott néhány napos eltávozást, valamint a kölcsönből visszatért Rédling, aki szintén engedéllyel volt távol. Sérülés miatti rehabilitáció okán nem volt bevethető Kállai Z., valamint Karnitski. Az előző edzőmeccsen próbajátékosként szerepelt Antal G. pedig visszatért a Szolnoki MÁV FC gárdájához.

Mezőkövesd Zsóry FC – Termálfürdő FC Tiszaújváros 4-1 (3-1)
Mezőkövesd, zárt kapuk mögött. V.: Nazsa.
Mezőkövesd Zsóry FC: Tordai (Juhász B., 60.) – Kojnok (Nagy G., 70.), Zahary, Márkus, Nahirnij – Illés B., Cseke, Hudák – Ugrai (Babati, 60.), Gíber, Prudnikov. Vezetőedző: Kuttor Attila.
Termálfürdő FC Tiszaújváros: Herceg (Csuri, 46.) – Ivánka, Papp F. (Lehóczki, 80.), Valkay, Farkas M. – Tóth B., Géringer L. (Bussy, 60.), Lőrincz (Garda, 80.) – Erős (Varjas, 46.), Nagy D., Vitelki B. (Tóth S., 60.). Edző: Vitelki Zoltán.
Gólszerző: Ugrai (5., 21., 28. - az elsőt 11-esből ), Prudnikov (61. - 11-esből), ill. Erős (29.).

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában