Labdarúgás

2023.07.20. 14:07

Lengyel cserejátékos a DVTK-s fiataloknál

A bajnoki rajt előtt a csoporttárs vendége volt a piros-fehérek labdarúgócsapata.

A DVTK tartalék a csoporttárs ellen lépett pályára

Fotó: TVSE

A Diósgyőri VTK tartalékcsapata a jövő hét végi bajnoki rajt előtt, szerdán este a csoporttárs, a szintén az NB III Észak-keleti mezőnyében szereplő Facultas Tiszafüredi VSE gárdájának a vendége volt. A piros-fehérek utánpótlás együttesének kezdőcsapatában három ukrán fiatal is lehetőséget kapott, míg csereként egy lengyel fiú is pályára került. Utóbbi, a 19 éves támadó, Mikolaj Krawczyk-Demczuk eddig a Stal Rzeszow U19-es gárdájának játékosa volt, a múlt héten pedig a DVTK első csapatánál már megmutatta magát, hiszen néhány napon át próbajátékon szerepelt az Ausztriában edzőtáborozott gárdánál.
A DVTK tartalék együttese a bajnoki rajt előtti főpróbáját szombaton tartja, 11.00-tól a szlovákiai Rimaszombaton, a szlovák harmadosztályban szereplő MSK Rimavská Sobota csapatának vendégei lesznek.

Facultas Tiszafüredi VSE – Diósgyőri VTK tartalék 2-1 (1-0)
Tiszafüred, 100 néző. 
Diósgyőri VTK tartalék: Dojcsák – Osikov (Balázs P., 46.), Bacsa B., Fülöp L. (Szőke Á., 46.), Demeter (Bencsík, 55.), Szamosi Á. (Paizs, 55.), Stavinchuk (Sipos Zs., 46.), Kövesi, Leshchynskyi (Varga V., 60.), Hetyei (Krawczyk-Demczuk, 46.), Fekete (Benkő, 55.). Vezetőedző: Szamosi Tamás. 
Gólszerző: Barzsó (4.), Erdei (65.), ill. Paizs (60.). 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában