Labdarúgás

2024.06.08. 19:39

Magyar revans a svédeken

A két nappal ezelőtt elszenvedett 2-1-es vereség után visszavágott az U18-as magyar válogatott a svédeknek Miskolcon.

Marosréti Ervin

Fotó: Marosréti Ervin

A két együttes dupla felkészülési mérkőzést játszott egymással a DVTK Stadionban, melynek a szombati felvonását a mieink nyerték meg.

 A kiegyenlített találkozón a mindent eldöntő találat a 90+5. percben esett, amikor Kern Martin baloldali szögletét az öt és feles vonaláról Umathum Ádám fejelte a kapuba.

Fotó: Marosréti Ervin

A találkozón a DVTK fiataljai is szóhoz jutottak. Az első meccsen gólt szerző Bacsa Benjámin ezúttal kezdőként kapott lehetőséget, és végig játszotta az összecsapást. Szamosi Ádám és Lajcsik Vencel pedig a ráadással együtt bő negyed órát tölthetett a pályán címeres szerelésben.

Jegyzőkönyv

U18-as nemzetközi felkészülési válogatott mérkőzés

Magyarország - Svédország 1-0 (0-0)

DVTK Stadion,  600 néző. V.: Szigetvári Márk (Márkus Péter, Juhász Bálint).

Magyarország: Lehóczki B. (Engedi M., 46.) -  M. Burghart, Bacsa B., Umathum Á. - Girsik A. (Szabó Sz., 58.), Kern M., Galántai T. (Lajcsik V., 78.), Herczeg B. (Szamosi Á., 78.), Hornyák Cs. - Bagi Á. (Vidnyánszky M., 65.), Bogdán H. (Simon B., 65.) Szövetségi edző: Babó Levente.

Svédország: Dahlgren - Tokpah, Atlee, Davodudi (El-Kathemi, 60.) - Brádenmark (Berndtsson, 86.), Beqiri (Pihlstörm, 74.), Marrah (Sernelius, 74., Lohake (Jeppson, 60.), Andersson (Loukili, 60) - Mohudin (Gashi, 60.), Sjöholm (Samuywa, 74.). Szövetségi edző: Andreas Pettersson.

 

 

Sárga lap: Umathum a 43., Kern a 73., Jawla a 88., Simon a 88. percben.

Piros lap: Loukili a 88. percben, Gashi a lefújás után, Hornyák a lefújás után.

Gólszerző: Umathum Á. (1-0) a 90+5. perc

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában