Labdarúgás

2024.07.24. 16:57

Diósgyőr és Stephen: nincs tovább

Baloldali védő nélkül maradt a diósgyőriek élvonalbeli labdarúgócsapata.

Stpehen már nem a DVTK játékosa

Fotó: Szabó Miklós

A DVTK NB I-es labdarúgócsapata és a nigériai Bitok Stephen közös megegyezéssel szerződést bontott – a diósgyőri klub bejelentése szerint.
A 23 éves bal oldali védővel kapcsolatban, három hete, – amikor nem utazott el az ausztriai edzőtáborba a csapattal, – Bajúsz Endre a DVTK sportigazgatója ezt nyilatkozta: 

Nem tartott a társaival Bitok Stephen, mert klubunk ajánlatot kapott érte, és hamarosan orvosi vizsgálatra utazik az érdeklődő klubhoz.

A 2023/24-es évadban a Diósgyőrben 31 bajnokin szerepelt, és az évadban a legtöbb percet, 2639-et játszott labdarúgóval kapcsolatban, szerdán így fogalmazott a diósgyőri sportigazgató: 

...most nem maradt más lehetőségünk, mint felbontani a szerződését, amit közös megegyezéssel tettünk meg. Az okokról – azok személyes jellege miatt – nem kívánunk, és nem is tudunk többet elmondani. Köszönjük az edzéseken elvégzett munkát, a közös győzelmeket, a klub nevében jó egészséget kívánok neki, és bármerre is vezet az útja, legyen sikeres!

Honlapunk információja szerint a játékossal azért bontott szerződést a klub, mert olyan egészségügyi problémája van a játékosnak, ami alapján élsport jellegű terhelésnek nem tehető ki, belátható időn belül. Információink szerint megvan az oka a szerződésbontásnak!

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában