Labdarúgás

2024.07.24. 17:29

DVTK a bosnyák válogatott is aláírt, így Szatmári távozhat

Újabb szabadon igazolható játékost szerződtetett a diósgyőri labdarúgócsapat.

Sinisa Sanicanin

Fotó: Spartak

Sinisa Sanicanin szerződtetését is bejelentette szerdán a DVTK NB I-es labdarúgócsapata. A 23-szoros bosnyák válogatott belső védő, aki pályafutása során játszott már baloldali védőként is, aláírt a piros-fehérekhez. A 29 éves játékos hetek óta a DVTK-val készül, szabadon igazolható volt, mivel előző klubjánál a szerb Partizan Beogradnál a múlt hónap végén lejárt a szerződése. Sanicanin, aki egyben szerb állampolgár is, az előző évadban nem sok játéklehetőséghez jutott, mindössze 8 bajnokin és 2 szerb kupameccsen kapott lehetőséget.
A bosnyák válogatott már két hete a DVTK-val készül, két edzőmeccsen is pályára lépett a piros-fehéreknél, és eddig azért nem szerződött le a csapathoz, mert a diósgyőri klub ki volt zárva az átigazolásból.
Sinisa Sanicanin leigazolásával a védők száma tovább növekedett a DVTK-nál, és ez azt hozhatja, hogy lesz innen távozó is. A hírek szerint Szatmári Csaba lehet az első elköszönő. A tavalyi évadban 28 NB I-es meccsen szerepelt belső védőt, az NB II topcsapata, a Vasas FC szívesen látná soraiban.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában