Labdarúgás

2024.07.24. 12:47

DVTK: bejelentették a 176 perces marokkói, spanyolt

Mohammed Rharsalla a diósgyőri labdarúgócsapat hatodik nyári szerzeménye.

Mohammed Rharsalla a DVTK játékosa lett

Fotó: DVTK

 A vasárnapi, Paksi FC elleni bajnoki rajtra készülő Diósgyőri VTK NB I-es labdarúgócsapata bejelentette az egyszeres marokkói válogatott, a spanyol állampolgársággal is rendelkező támadó, Mohammed Rharsalla szerződtetését. A 30 éves labdarúgó, a tavalyelőtti évadban a török Genclerbirligi játékosa volt, ám 2023 nyarán csapat nélkül maradt, az előző év végéig nem futballozott sehol, az idén tavasszal lett a szlovák FC Kosice labdarúgója, ahol 3 bajnokin lépett pályára, és ennek köszönhetően a 2023/24-es évadban összesen 176 percet játszott. A bal oldalon bevehető labdarúgó négy hete csatlakozott a DVTK-hoz, és azóta négy felkészülési meccsen is pályára lépett a piros-fehéreknél, gólt azonban még nem szerzett.
Rharsalla szabadon igazolható volt július 1-től, de mivel a DVTK ki volt zárva az átigazolásból, a szerződését csak most írt alá. 
A marokkói, spanyol a hatodik nyári érkezője a Diósgyőrnek, korábban négy kölcsönjátékos, Marko Rakonjac (montenegrói, szerb, a Lokomotiv Moszkvától kölcsönbe, legutóbb Topolya SC, támadó, 24 éves), Uros Drezgic (szerb, a Rubin Kazantól kölcsönbe, védő, 21 éves), Huszár Marcell (az ETO FC Győrtől kölcsönbe, támadó, 19 éves), Varga Zétény (a Ferencvárosi TC-től kölcsönbe, támadó, 18 éves), valamint a visszatérő Karlo Sentic (horvát, a Hajduk Splittől kivásárlással, legutóbb Ordabasy, kapus, 23 éves) megszerzését jelentette be a DVTK. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában