Labdarúgás

2024.07.29. 14:38

DVTK: Obounet Kassáról Diósgyőr helyett Spanyolországba ment

Nem valószínű, hogy a gaboni támadó visszatér a DVTK NB I-es labdarúgócsapatához.

Obounet (pirosban) a jelek szerint Spanyolországban folytatja pályafutását

Fotó: NSO/Kovács Péter

A gaboni Jérémie Obounet tavaly januárban lett a DVTK játékosa, az NB II-es bajnoki címet szerzett együttesben 15 mérkőzésen 4 gólt szerzett, azonban 2023 őszén, az élvonalban 7 meccsen mindössze 132 perc játéklehetőséget kapott, és ezek után az idén januárban a szlovák első osztályban szereplő FC Kosice csapatához került, kölcsönbe. 

A 21 éves labdarúgó új csapatában 13 szlovák bajnokin 774 percet töltött a pályán tavasszal, és a 2024/25-ös évad elején az FC Kosicével készült, edzőmeccseken is pályára, ám a szlovák együttes július 25-én közzé tette, hogy távozik, kölcsönjátéka után visszatér Diósgyőrbe. Ugyanezen a napon egy spanyol sportportálon megjelent, hogy Obounet aláírt a spanyol harmadosztályban szereplő Antequera CF gárdájához. 

Honlapunk információja szerint Obounet változatlanul a DVTK játékosa, és bár a labdarúgó és a menedzsere szóban már elígérkezett a spanyol klubhoz, de szerződést még nem kötöttek, ugyanis a diósgyőri klub ehhez még nem járult hozzá. Viszont nem kizárt, hogy létrejön Obounet klubváltása, ugyanis a DVTK kapott egy ajánlatot a labdarúgó játékjogának kivásárlásáról. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában