Labdarúgás

2024.07.18. 14:09

Félidős főpróbákat tartanak a csere után

A Tiszafüred ellen kezd a Tiszaújváros

Fotó: TFCT

Négy felkészülési meccset tervezett játszani a 2024/25-ös évad nyitánya előtt a Termálfürdő FC Tiszaújváros NB III-as labdarúgócsapata, ám ebből kettő elmaradt, illetve marad, de a főpróbát végül sikerült megmenteni, úgy, hogy az ellenfelek számában meglesz a négy. 
A Gesztely FC-Sport Bau vármegyei I. osztályú csapata ellen kezdte felkészülési meccseinek sorát az újvárosi együttes, a 6-0-s idegenbeli siker után az NB II-es Békéscsaba 1912 Előre elleni hazai mérkőzést azonban létszámproblémák miatt (a sok sérült és betegség miatt) le kellett mondaniuk, majd a harmadosztályú DVTK tartalék F4R gárdáját győzték le 2-1-re, a Tisza-parti településen. A főpróbát a szintén NB III-as Tiszafüredi VSE vendégeként tervezték lejátszani, ezen a héten vasárnap, de időközben kiderült, hogy a jövő hét utolsó napján, Termálfürdő FC Tiszaújváros – Tiszafüredi VSE bajnokit kell rendezni, és ezek után a két csapat visszakozott attól, hogy egymás ellen főpróbázzanak. 
Az újvárosiak új ellenfél után néztek, de nem igazán találtak, ugyanis már minden csapat lekötötte a maga meccsét. Végül a Gesztelyi FC-Sport Bau és a Füzesabonyi SC-Erőss Út lett a segítségükre, akik szombaton délelőttre már lekötöttek egymás ellen egy meccset, de végül partnerek voltak abban, hogy a Termálfürdő FC Tiszaújváros is beszálljon a táncba, harmadiknak, így minden csapat egy-egy félidőt játszik majd a másik ellen, a ,,mini tornán”, és ennek köszönhetően mindhárom résztvevő megkapja a maga 90 percét.

A tervezett szombati gesztelyi program

09.30: Gesztely SE-Sport Bau (vármegyei I.) – Termálfürdő FC Tiszaújváros (NB III) – 45 perc


10.30: Gesztely SE-Sport Bau – Füzesabonyi SC-Erőss Út (NB III) – 45 perc


11.30: Termálfürdő FC Tiszaújváros – Füzesabonyi SC-Erőss Út – 45 perc

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában