Labdarúgás

2024.07.20. 18:47

Félmeccses siker, és félmeccses remi, egy délelőtt

A Termálfürdő FC Tiszaújváros labdarúgócsapata két félidőt játszott két csapat ellen.

A Termálfürdő FC Tiszaújváros (szürkében) veretlenül zárta a szombati két fellépését

Fotó: Ádám János

A Termálfürdő FC Tiszaújváros NB III-as labdarúgócsapata a jövő vasárnapi bajnoki rajt előtt utoljára játszott felkészülési meccset, pontosabban meccseket. A sárga-kékek szombaton délelőtt a vármegyei I. osztályú Gesztely FC vendégei voltak, és egy három csapatos mini tornán vettek részt, amelynek a házigazdákon kívül a harmadosztály újonca, a tavalyi Heves vármegyei bajnok, a Füzesabonyi SC volt a harmadik résztvevője. A körmérkőzéses program érdekessége az volt, hogy minden csapat egy-egy félidőt, azaz 45 percet játszott a másik ellen.

Az újvárosiaknál a Füzesabonyi SC elleni fellépés során két próbajátékos is lehetőséget kapott. Torkos Máté, a 22 éves középpályás, az NB III-as FC Sényétől érkezett, Tóth Zsombor, a 18 esztendős támadó pedig a szintén NB III-as DVTK tartalék F4R együttesében szerepelt az előző évadban. 

Gesztely FC – Termálfürdő FC Tiszaújváros 0-2
Gesztely, 50 néző.
Termálfürdő FC Tiszaújváros: Hornyák – Lehoczki, Ivánka, Papp, Tóth S., Lőrincz, Vitelki B., Bencsík Butor, Nagy D., Skripek. Vezetőedző: Vitelki Zoltán.
Gólszerző: Skripek, Ivánka.

Füzesabonyi SC-Erőss Út – Termálfürdő FC Tiszaújváros 1-1
Gesztely, 50 néző.
Termálfürdő FC Tiszaújváros: Czinanó – Lehoczki, Ivánka, Tóth S., Vitelki B., Bencsík, Bökönyi, Lőrincz (Elek M., 30.), Torkos, Tóth B., Tóth Zs. Vezetőedző: Vitelki Zoltán. 
Gólszerző: Szanku, ill. Vitelki B. (11-esből). 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában