Labdarúgás

2024.07.18. 15:30

NB II: partnercserék után egymás ellen, dupla meccsen

A Mezőkövesd Zsóry FC és a KolorCity Kazincbarcika SC egymás ellen főpróbázik.

Bódi Ádám a Mezőkövesd Zsóry FC elleni edzőmeccsen mutatkozhat be új csapatában, a KolorCity Kazincbarcika SC-ben

Fotó: NSO/Kovács Péter

A jövő héten megkezdődnek a küzdelmek a labdarúgó NB II 2024/25-ös évadjában. A másodosztály 16 csapatos mezőnyében két vármegyei együttes szerepel, a Mezőkövesd Zsóry FC és a KolorCity Kazincbarcika SC. 
Az eredeti tervek szerint mindkét gárda vasárnap Mezőkövesden tartotta volna a főpróbáját, egyaránt másodosztályú csapat ellen, a Barcika az Aqvital FC Csákvár ellen meccselt volna, a Kövesd pedig a Budapest Honvéd ellen. Ám amikor elkészült az évad sorsolása, és kiderült, hogy a bajnoki nyitányon a KolorCity Kazincbarcika SC-nek éppen a csákváriak vendégeként kell pályára lépniük az 1. fordulóban, a jövő héten vasárnap, a kövesdi fellépők partnercserébe kezdtek, aminek az lett az eredménye, hogy a Barcika a Kövesd ellen játszik, a Fejér vármegyei csapat pedig a Honvéd ellen. Utóbbiak végül úgy döntöttek, hogy Budapesten csapnak össze, vasárnap, míg vármegyénk két együttesének meccshelyszíne nem változik, Mezőkövesden, a Zsóry edzőcentrumban főpróbáznak. Ám a Bazsarózsa utcában két, zárt kapus meccs is lesz, mert egymás után két felkészülési mérkőzést is játszanak a csapatok egymás ellen. Azért, hogy mindkét gárda szakvezetője, minden játékosának lehetőséget tudjon biztosítani. Az első Mezőkövesd Zsóry FC – KolorCity Kazincbarcika SC felkészülési mérkőzés 18.30-kor a két csapat egymás elleni második meccse pedig 20.15-kor kezdődik. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában