Helyi sport

2024.08.07. 20:39

,,Az első félidőben az ellenfél ki tudta használni a saját hibáinkat"

Labdarúgás, NB III: Észak-keleti csoport, 2. forduló

Eger SE – Bacsó Beton-Cigánd SE 3–0 (3–0)
Eger, 250 néző. V.: Muhari (Sinkovicz, Bencze).
Eger: Bukrán – Valkay, Balázs P. (Kelemen, 81.), Zvara, Sós (Berecz, 81.), Tóth L. (Kozma, 70.), Debreczeni (Farkas G., 78.), Major, Kis-Orosz, Hamar, Lencsés. Edző: Simon Antal. Cigánd: Márton – Motkó, Tóth M., Vass, Sikorszki, Kelemen (Veres, 76.), Nikic, Misák (Kőrizs, 63.), Girdán (Silling, 63.), Horváth Z. (Kovács N., 76.), Honchar (Tóth G., 81.). Vezetőedző: Igor Bogdanovic. G.: Tóth L. (18., 44.), Valkay (25.). Jók: Tóth L., Bukrán, Lencsés, Zvara, ill. Nikic, Vass.
Simon Antal: – Nagyon jó mérkőzés volt. Minden meccsen vannak fordulópontok, az első gól után sikerült megnyugodnia a csapatnak. Ezután nagyobb területet hagytunk az ellenfélnek, jött is a Cigánd, de nem voltak sikeresek. A második gól után visszább álltak a játékosok, a harmadik találat pedig teljesen eldöntötte a mérkőzést. Nagyon fontos volt számunkra ez a hazai mérkőzés, a siker, nagyon jól álltak a játékosok a meccshez.
Igor Bogdanovic: – Az első félidőben az ellenfél ki tudta használni a saját hibáinkat. A második félidőben hiába próbáltunk focizni, és játszani, amikor az ellenfél 3-0-ra vezet, már nehéz innen bármit is visszahozni. Szeretnék gratulálni az ellenfélnek. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában