Nyitás az új szezonra

10 órája

Lezárták a rendőrök a szezont a Tisza-tavon

A Tisza-tavi Régiós Közbiztonsági Koordinációs Bizottság (TKKB) 2024. szeptember 19-én tartotta idei utolsó ülését.

Forrás: Police.hu

A Tisza-tavi Régiós Közbiztonsági Koordinációs Bizottság tagjai, a Heves, a Jász-Nagykun-Szolnok, illetve a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság több mint 10 éve, összehangolva biztosítja a közrend és közbiztonság fenntartásával a Tisza-tóhoz utazók, valamint az itt lakók biztonságát. Természetesen ezen konstruktív feladatellátás nem nélkülözheti a társszervek támogató munkáját.

A TKKB ülésen
Forrás:  Police.hu

A záróértekezletet Czinege László r. dandártábornok főtanácsos, az idei évben soros Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság vezetője nyitotta meg, üdvözölte a meghívottakat, majd megköszönte a bizottság, valamint a társszervek és együttműködők professzionális munkáját, így például a Készenléti Rendőrség, az Országos Polgárőrszövetség, a Nemzeti Bűnmegelőzési Tanács, a Közép-Tisza-Vidéki Vízügyi Igazgatóság munkatársainak közreműködését.

Az értekezlet elöljárója Kiss Róbert r. ezredes, az Országos Rendőr-főkapitányság Rendészeti Főigazgatóság főosztályvezetője értékelte a bizottság tevékenységét, egyben elismerését fejezte ki az elvégzett munka, és a konkrét eredményeket felmutató szakmai összefogásért.

Régiós Bizottság zászlajának átadása a TKKB ülésen
A  Régiós Bizottság zászlajának átadása a TKKB ülésen.
Forrás: police.hu

Az értekezlet zárásaként Czinege László r. dandártábornok átadta a Régiós Bizottság zászlaját a 2025. évben elnöklő Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság vezetőjének dr. Rádi Norbert r. dandártábornoknak.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában