Labdarúgás

2024.08.04. 09:14

DVTK: a fakóban játszott az 1 milliárdos menedzserének a fia, és a 600 milliós is

Felkészülési meccsen játszott döntetlent a DVTK tartalék F4R NB III-as együttese.

Nyolc gól született a felcsúti felkészülési mérkőzésen

Fotó: PAFC

Az NB III-ban ezen a hét végén nem rendeztek bajnoki fordulót, a Magyar Kupa 1. fordulója miatt, és ez utóbbi sorozatban minden harmadosztályú gárda érdekelt volt, kivéve a tartalék együtteseket, akik nem vehetnek részt a kupában. Így a meccs nélkül maradt tarcsik, fakók közül két NB III-as alakulat egymás ellen lépett pályára, a diósgyőriek a felcsútiak vendégei voltak, pénteken.
A DVTK tartalék F4R csapatában ezen a felkészülési találkozón az első csapat keretéből pályára lépett az orosz Rubin Kazan gárdájáról kölcsön vett – tavaly 1,5 millió Euróért (kb. 600 millió Forint) klubot cserélt szerb U21-es válogatott, a 21 éves Uros Drezgic, aki az első csapat keretének a tagja. Ugyancsak játéklehetőséget kapott a montenegrói Nikola Gluscevic, annak ellenére, hogy a 23 esztendős támadó szerződtetését még nem jelentette be a klub. Érdekesség, hogy a hazája másodosztályú csapatától, az NK Dekanitől érkezett játékos apukája, Igor Gluscevic annak a montenegrói Marko Rakonjacnak a menedzsere, aki az orosz Dinamo Moszkvától érkezett kölcsönbe a DVTK-hoz, és két éve 2,5 millió Euró (kb. 1 milliárd Forint) transzfer díjért váltott klubot.

Puskás AFC tartalék – DVTK tartalék F4R 4-4 (1-0)
Felcsút, IV-es pálya. 
DVTK tartalék F4R: Dojcsák (Derényi, 61.) – Bodnár (Lajcsik, 46.), Drezgic (Kiss B., 46.), Lakatos (Kiss L., 46.), Stavinchuk (Ferencsik S., 46.) – Osikov (Szakos, 61.), Sipos Zs. (Benkő, 46.), Kovalenko (Kristóf M., 46.) – Temesvári (M. Zrnic, 46.), Paizs (Gluscevic, 46.), Cseh (Sáreczki, 46.). Vezetőedző: Vincze Richárd. 
Gólszerző: Mondovics (35.), Kovács (55. - 11.esből), Vékony (70., 84.), ill. Benkő P. (46.), Gluscevic (60.), Benkő (88.), Kiss B. (92.). 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában