Helyi sport

2024.08.28. 20:28

,,Meg kell tanulnunk, ha elveszítjük a stílusunkat, akkor nehéz lesz focizni ebben a bajnokságban"

Fotó: Marosréti Evin

Labdarúgás: NB III, Észak-keleti csoport, 5. forduló

Karcagi SE – Diósgyőri VTK tartalék F4R 3–1 (0–1)


 

Karcag, 300 néző. V.: Nagy A. (Aczél, Hovanecz).


 

Karcagi SE: Fedinisinec – Szabó K., Győri, Székely (Girsik, 78.), Szakács, Sághy, Constantinescu (Györgye, 60.), Fábián, Vogyicska (Bernáth, 92.), Nagy Zs. (Maruscsák, 78.), Szűcs (Talpalló, 46.). Edző: Varga Attila. Diósgyőri VTK tartalék F4R: Danilovic – Szakos (Furdetskyi, 84.), Ferencsik B., M. Zrnic, Herbák (Kovalenko, 70.), Karnitski, Stavnichuk (Ferencsik S., 74.), Szamosi Á., Benkő (Osikov, 84.), Fekete V., Jurek (Sáreczki, 70.). Edző: Vincze Richárd. G.: Szakács (54., 96.), Maruscsák (90.), ill. Fekete V. (38.). Jók: Jók: Szakács, Maruscsák, Sághy, Fábián, ill. Ferencsik S., Szakos, Jurek, M. Zrnic.

Varga Attila: – Az NB III-as szinthez képest nagyon magas intenzitású mérkőzést játszott a két csapat egymással. Minden tiszteletet megérdemel az ellenél és a saját csapatom is, mert óriási iram volt, és taktikailag is rendkívül jól felkészült. Bevallom őszintén, az első félidőben a Diósgyőr sokkal jobb teljesítményt nyújtott, három helyzetéből egyet értékesített, nekünk viszont nem sikerült betalálni. A fordulás után viszont nagyon jól futballoztunk, a cserék pedig jó irányba befolyásolták a találkozót. Az utolsó húsz percet nézve abszolut rászolgáltunk a győzelemre.


 

Vincze Richárd: – Az első játékrészben azt történt, amit szerettünk volna. Uraltuk a játékot, és a helyzetek közül egyet kihasználtunk. A szünetben némelyeset váltottunk, ami eleinte működött is, ám a hazaiak egyenlítő gólja után belementünk egy nagy rohanásba. Ebből a helyzetek alapján győztesen kellett volna kijönnünk, ám a 90. percben egy lecsorgóból a Karcag megszerezte a vezetést. A végén már rohantunk az eredmény után, ami újabb karcagi gólt eredményezett. Meg kell tanulnunk, ha elveszítjük a stílusunkat, akkor nehéz lesz focizni ebben a bajnokságban. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy nagyon jó csapattal találkoztunk, akik hozzánk hasonlóan sokat tettek a győzelemért. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában