Labdarúgás

2024.08.24. 14:27

Nyerni akarnak a Matyók

Labdarúgás: NB II, 5. forduló

Mezőkövesd Zsóry FC – Szeged-Csanád GA    (Mezőkövesd, hétfő, 20.00)
Tóth Mihály, a Mezőkövesd Zsóry FC vezetőedzője: – Nagyon fontos múlt heti mérkőzést hagytunk magunk mögött, az idegenben aratott diadalunk meghozta az önbizalmunkat, de nem értékeljük túl a békéscsabai sikerünket. A három pont jegyében az a célunk, hogy csapatban és egyénileg is folyamatosan fejlődjünk. Az a legjobb visszajelzés és a legideálisabb helyzet, ha ez a törekvésünk eredménnyel párosul. Megjegyzem, hogy a vesztes mérkőzéseinken is láttam a társaságtól olyan pozitív dolgokat, amelyekből lehet építkezni a soron következő hetekben és hónapokban. A szokatlannak mondható hétfő esti kezdési időpontnak nincs különösebb jelentősége, ehhez igazítottuk heti felkészülésünket, persze magától értetődően ezt tette az ellenfelünk is. Egyébként pedig teljesen biztos vagyok benne, hogy a televíziós közvetítés feldobja a játékosokat, akik még nagyobb elánnal küzdenek majd a pályán. A legjobbunkat akarjuk nyújtani és a győzelem reményében várjuk az összecsapást, de a zöld gyepen ellenfelünk is lesz, amelynek az a célja, hogy megnehezítse a dolgunkat. 
A hazaiaknál Szalai, Illés B. és Jacsó sérült, ezért nem játszhat. 
A Mezőkövesd Zsóry FC várható kezdőcsapata: Winter – Csirmaz (Kállai K.), Cibla, Bora, Vajda S. – Zvekanov, Posztobányi, Varjas Z., Cseri (Krausz) – Bartusz, Bányai P. (Harsányi I.).  
 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában