Labdarúgás

2 órája

DVTK: jegyek a Nyíregyháza meccsre

Nyolcszáz vendégbelépőt kapott a Diósgyőr, a jövő hét szombati, idegenbeli rangadóra.

A DVTK drukkerek vonattal utazhatnak Nyíregyházára a jövő héten szombaton

Fotó: Magánarchívum

A labdarúgó NB I 9. fordulójában, a jövő héten szombaton, október 5-én, 19.30-tól Nyíregyháza SFC – Diósgyőri VTK mérkőzést rendeznek. 
Az összecsapást telt ház előtt játszhatják, amennyiben a diósgyőri drukkerek megvásárolják a részükre kiadott 800 belépőt, ugyanis a szabolcsi szurkolók számára elérhető jegyek szinte az utolsó szálig elkeltek, szerdán délben már csak 20 darab, egyenként 32 000 forintos VIP belépő várt gazdára. 
A DVTK fanatikusai szerdán kezdhették meg az online jegyvásárlást, a szpari.csakjegyek.hu weboldalon, első körben az ultrák, akik egy kuponkód aktiválásával juthattak a 250 darabos kontingensből bilétákhoz. Az elővásárlási szakasz után csütörtökön 12 órától ugyanezen az internetes oldalon, a várhatóan megmaradó 550 belépő megszerzéséért bárki harcba szállhat, ugyancsak kuponkóddal, amelyet az árusítás kezdetekor tesznek közzé. 
A vendégszektorba szóló belépők elővételben 2400 forintba kerülnek, a nyugdíjasok és diákok 2000, 14 év alattiak pedig 1400 Forintért juthatnak bilétához, pontosabban 299 forinttal drágábban, mert az online vásárlásért kezelési díjat számolnak fel. A jegyek névre szólnak, így a vásárláskor név, születési hely és idő megadása szükséges. Az online felületen egy szurkoló maximum négy belépőjegyet tud beszerezni. 

Különvonat

A Nyíregyháza SFC – Diósgyőri VTK NB I-es labdarúgó meccsre, a diósgyőri szurkolói csoportok szervezésében különvonat indul. Erre a túrára jelentkezni most szombaton 15.00-tól megrendezendő Diósgyőri VTK – Zalaegerszegi TE FC meccs előtt, a DVTK stadionnál, a szurkolók szokásos árusító helyén, a Habos Oldal Sörözőnél lehet, az október 5-i nyíregyházi bajnokira érvényes belépő kinyomtatott példányának felmutatásával. 
A szabolcsi túrára, a nyolc kocsiból álló, összesen 500 főt utaztatni tudó szerelvény október 5-én, 14.10-kor indul Miskolcról, a Tiszai pályaudvarról, és Nyíregyházig nem áll meg. A tervezett 15.30-as megérkezés után a drukkerek gyalog teszik meg a szabolcsi város pályaudvara és a stadion közötti mintegy 5 kilométeres távot, és azok akik nem vonattal utaznak, de szeretnének együtt vonulni az ultrákkal, a pályaudvaron csatlakozhatnak a menethez. A különvonat a tervek szerint 23.02-kor indul vissza Miskolcra, a retúr utazás részvételi díja pedig 3000 forint/fő. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában