Labdarúgás

2024.09.03. 15:46

DVTK kupameccs: jegyek, mint a legutóbbi barcikai meccsen

Kétszáz jegy jut a diósgyőri szurkolóknak az évad vármegyei csúcsmérkőzésére.

A DVTK (pirisban) több mint másfél után játszik tétmeccset a Barcika vendégeként

Fotó: Vajda János

A labdarúgó Magyar Kupában, a 32 közé jutásért vármegyei rangadót rendeznek, a forduló utolsó meccsén az NB II-ben feljutó, 2. helyen álló KolorCity Kazincbarcika SC együttese az élvonalban a 7. helyen található Diósgyőri VTK-t fogadja, szeptember 16-án, hétfőn, 19.00-tól.

Kisebb csoda lenne, ha a szurkolóbarátnak nem nevezhető időpont ellenére nem telt ház előtt lépnének pályára a csapatok, ugyanis a barcikai Kolorcity Aréna befogadóképessége mindössze 1120 fő. 

Honlapunk információja szerint a diósgyőri szurkolók számára ezúttal is 200 jegyet tudnak biztosítani, mert a vendégszektorban ennyi férőhely van, és hasonlóan a két csapat legutóbbi itteni tétmérkőzéséhez – amelyet 2023. február 26-án rendeztek meg az NB II-ben, és amelyet a KC KBSC nyert meg 1-0-ra – ezúttal sem a rendező klub értékesíti a vendég bilétákat. Ugyanis annak az elosztását a diósgyőriekre bízták, és a hírek szerint ezúttal is a Diósgyőri Szurkolói Koordinációs Iroda kapja a jegyek jelentős részét.

A hazai, vagyis a barcikai oldalra szóló belépőket több lépcsőben értékesíti majd a rendező klub, amelynek során a bérletesek előnyöket élvezhetnek majd. Az értékesítés menetét néhány napon belül közzé teszi a KC KBSC.

Akiknek nem jut biléta azok sem maradnak le a meccsről, ugyanis az összecsapást, amely a továbbjutásról dönt, az M4 Sport televízió élőben közvetíti.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában