Labdarúgás

2024.09.07. 20:22

Focisztori: masszőr helyett a piócás embert hívnak, vagy a papot

Labdarúgás: vármegyei I. osztály, 5. forduló

Emődi ÁIDSE – Sajóbábonyi VSE    1–1(1–1)
Mályi, 220 néző. V.: Tóth L. (Kiss P., Hadászi).
Emődi ÁIDSE: Giák – Gáll, Czető, Nagy P., Varga B., Eperjesi G., Turcsik, Eperjesi Á., Bernáth (Garai), Pronczner, Rémiás (Bűdi). Edző: Turcsik Tamás.
Sajóbábonyi VSE: Gergely – Mezőssy (Filetóth), Bodnár, Németh D., Németh B., Tóth I., Jónás, Kecskés, Lakatos, Tóth T., Sebők (Nagy D.). Játékosedző: Németh Dénes.
G.: Eperjesi G., ill. Sebők.
Jók: az egész csapat, ill. az egész csapat. 
Turcsik Tamás: – Ide és oda is eldőlhetett volna a mérkőzés. Egy harcos találkozón igazságos eredmény született, további sok sikert a Bábonynak. Őszinte részvétünket nyilvánítjuk ki Bodó Sándornak és családjának. 
Németh Dénes: – Nem kifejezetten futball időben küzdelmes és harcos mérkőzésen talán közelebb álltunk a győzelemhez. További sok sikert az Emődnek, őszinte részvétünk Bodó Sándornak.

Szerencs VSE – Hidasnémeti VSC    6–0 (3–0)
Szerencs, 100 néző. V.: Porcs (Gyüre, Fülöp).
Szerencs: Kiss B. – Berta, Jáger (Berecz), Ternyik, Buri Sz. (Kovács M.), Tóth T., Braun (Spéder), Godzsák (Suller), Buri A., Tímár (Margitai), Árvai (Szabó Zs.). Edző: Nagy László.
Hidasnémeti: Balogh – Stiber, Sohajda (Csörgő), Palkó, Fajkó, Koós (Bodnár), Molnár A., Aggod, Bodó, Batyi, Nagy Á. Edző: Nagy Ádám.
G.: Ternyik (4), Jáger, Árvai.
Jók: az egész csapat, ill. senki.
Nagy László: – Köszönöm a játékosoknak, hogy átérezték a mai mérkőzés súlyát, az első perctől kezdve nagyon koncentráltan és dinamikusan játszottunk. Felhívnám a figyelmet a csapatom számára, hogy kezeljük helyén ezt az eredményt! A továbbiakban ugyanilyen alázattal és akarással el fogjuk érni a kitűzött célunkat. 
Nagy Ádám: – Köszönöm azoknak, akik a pályára léptek, akik meg csak szórakozni jártak eddig, köszönjük az eddigi részvételt. Gratulálok a hazaiaknak.

Mályi FC – MVSC-Miskolc    4–2 (2–2)
Mályi, 220 néző. V.: Füleki (Kovács Cs., Horváth Á.).
Mályi: Zilahy – Lőrincz, Merucza (Petruska), Szmicsek, Szabó G. (Barna), Vizi, Máté, Szűcs (Leczó), Stumpf E. (Varga Z.), Puskás (Stefán), Gantner. Edző: Puskás Tibor.
MVSC-Miskolc: Stumpf D. – Kurucz (Takács), Kundrák (Bódi), Temesvári, Csávás, Kele, Bedő (Nagy A.), Fenesi (Pallai), Blaskó (Daru), Gönczi, Sebestyén (Bánk). Edző: Jordán András.
G.: Lőrincz (2, mindkettőt 11-esből), Gantner, Stefán, ill. Csávás (11-esből), Kundrák.
Jók: az egész csapat, ill. senki.
Puskás Tibor: – Egy nagyon jól felkészített csapatot sikerült megérdemelten legyőznünk, a mai siker a szív és az akarat diadala volt. Nem értékeljük túl a mai sikert, dolgoztunk tovább és meglátjuk, hogy ez mire lesz elég. 
Jordán András: – Sajnos ezek is mi vagyunk, a második félidőben négy 100 százalékos helyzetet hagytunk ki... Gratulálok a Mályinak.

Bánhorváti – Ózd-Sajóvölgye    0–1 (0–0)
Bánhorváti, 250 néző. V.: Nagy M. (Nagy G., Bense).
Bánhorváti: Málik – Bári, Kovács Sz. (Pogonyi D.), Kazvinszki, Harsányi, Sebők (Kerékgyártó), Zsigrai, Jobbik, Fábián (Tóth L.), Bottlik, Pogonyi B.. Edző: Mátyás József.
Ózd-Sajóvölgye: Elek – Sipos, Bene (Komári), Stefán (Filkóházi), Pataki (Bochkor), Fercsák, Horváth S. (Vislohuzov), Kapott, Szlifka, Szemere, Zimányi. Játékosedző: Bene Attila.
G.: Pataki.
Kiállítva: Pogonyi B. (94.). 
Jók: az egész csapat, ill. az egész csapat.
Mátyás József: – Alacsony színvonalú mérkőzésen helyzet nélkül vitte el a három pontot a vendégcsapat. Amit az utolsó 15 percben játszott az Ózd, az a mi csapatunkat dicséri, de nem jár érte a három pont. A stand-up comedy fanokat várjuk tavasszal sok szeretettel. 
Bene Attila: – Gratulálok minden játékosomnak, mert egyre jobban megjelennek a gyakorolt elemek a játékunkban. Sok sikert kívánok a szervezetten játszó hazaiaknak.

BSK Alsózsolca – Parasznya SE    4–0 (2–0)
Alsózsolca, 100 néző. V.: Bujnóczki (Granoviter, Kasuba).
BSK Alsózsolca: Lövey – Tóth N., Polényi, Jecs (Makónyi), Subert (Herczeg), Lakatos (Dunai), Urbán, Hallgató (Lukács), Bóna (Hegedűs), Száva (Üveges), Lippai Á. (Horváth N.). Edző: Varacskai István.
Parasznya SE: Vida – Lőkös (Lekli), Juhász (Kovács Cs.), Musa, Demkó, Fülöp, Keményffy, Marok, Budai (Bobcsák), Csák (Horváth Zs.), Kovács P. Játékosedző: Kovács Péter.
G.: Lakatos (11-esből), Jecs, Dunai, Polényi.
Jók: az egész csapat, ill. senki. 
Varacskai István: – Fegyelmezetten, a megbeszélteket betartva és időnként szép játékkal megérdemelten nyertük meg a mérkőzést. További sok sikert a vendégeknek.
Hegedűs László, elnök – Nincs új a nap alatt, eljöttünk Zsolcára a szokásos négyesünkért, annyi különbséggel, hogy ha ma reggelig játszunk, se rúgunk gólt. Az eredménynél a mutatott játék volt csak elkeserítőbb, szégyen, amit futball címszó alatt mutattunk. Ilyen arányban is teljesen megérdemelt a hazai csapat győzelme, mi pedig elgondolkodhatunk, hogy a jövő héten a masszőr helyett a piócás embert hívjuk, vagy a papot... További sok sikert a hazai csapatnak.

RSE Tállya – Gesztely FC    2–0 (1–0)
Tállya, 150 néző. V.: Tóth I T. (Lajkó, Suszter).
Tállya: Tarr – Nyitrai, Dlehány (Horváth B.), Bauer, Kalocsai, Pecsenye, Varga A. (Bucsák), Titkó G. (Pocsai), Bohus (Gergely), Kramcsák, Ujvári. Edző: Martis Ferenc.
Gesztely: Szegő – Sebestyén (Madarász), Lénárt, Bak (Rák), Molnár M. (Bíró), Rozgonyi, Zanócz (Gondos), Horváth S. (Kriston), Tucsa, Szajky (Erdélyi), Erdei-Nagy. Edző: Simon Imre.
G.: Titkó G., Pocsai.
Kiállítva: Erdélyi (84.).
Jók: Pecsenye, Bauer, Kalocsai, Nyitrai, Titkó G., Ujvári, ill. senki.
Martis Ferenc: – Egy jó csapat ellen értékes győzelmet arattunk. Az első 15 percet nem úgy kezdtük, ahogy szerettük volna, majd rendeztük a sorainkat és úgy érzem, hogy megérdemelt győzelmet arattunk.
Simon Imre: – Gratulálok az ellenfélnek.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában