Helyi sport

2024.09.16. 18:46

Így alakult a Magyar Kupa hétfő esti sorsolása

Hétfőn a 4. forduló (a 16 közé jutásért) sorsolását is elkészítették az M4 Sport Góóól 2 című műsorában (a játéknap: október 30., szerda): 

A Paks játék nélkül jutott a 32 közé, miután a Mezőörs lemondta a vasárnapi találkozót a pálya állapotára hivatkozva. A vármegyei első osztályú klub elnöke azonban felülvizsgálati kérelmet nyújtott be az MLSZ-hez. A két csapat az időjárást figyelembe véve előbb megegyezett egy új időpontban, majd kérelemmel fordult a versenybizottsághoz, engedélyezze, hogy október 9-én játszhassák le a kupameccset. A szövetség illetékesei azonban határozatban elutasították a kérést.

A meccsek:

Kolorcity Kazincbarcika/DVTK – Fehérvár FC, Mosonmagyaróvár – ETO FC Győr, FC Sopron – Soroksár SC, BVSC-Zugló – Újpest FC, FC Ajka – Nyíregyháza Spartacus, Gödöllői SK – Dorogi FC, ESMTK – Gyirmót FC Győr, Tarpa SC – Iváncsa KSE, Mezőkövesd Zsóry FC – Debreceni VSC, Karcagi SE – Kecskeméti TE, Tatabánya – Puskás Akadémia FC, Tiszafüred – Ferencváros, Szeged-Csanád GA – MTK Budapest, Balatonalmádi – Kisvárda MG, Mezőörs/Paksi FC – Budapest Honvéd, Szentlőrinc – Zalaegerszeg.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában