Szerződés

2 órája

Kezet fogott a Fux Zrt. és a Miskolci EAFC

Egymásra talált az ismert kábelgyártó cég és a sportklub.

Barkóczy Péter és Koschik-Gyenes Mirella mezcseréje

Fotó: KT

Bensőséges hangulatú sajtótájékoztatót tartottak pénteken a Fux Zrt. telephelyén, ahol Barkóczy Péter cégvezető, Koschik-Gyenes Mirella, az egyetemi egyesület ügyvezetője, Barócsi Ákos, a MEAFC extraligás férfi röplabdázóinak szakosztályvezetője és dr. Váczi Péter, az NB I/B-s férfi kosarasok vezetőedzője beszélt szerződéses megállapodásukról. 


Büszkék rá  

A kontraktus egy évre szól és havonta egymillió forintot jelent, a pénz pedig jelentős segítség a labdajátékosoknak. Klasszikus támogatásról van szó: a szponzor saját pénzét áldozza a műfajokra, cserébe logójával jelenik meg a körcsarnokban, a kiadványokban és a felszereléseken – a kontraktusra pedig büszkék a felek. A házigazda remek prezentációjából megtudtuk, hogy a gazdasági társaság első számú vezetői – dr. Barkóczi István, az igazgatóság elnöke és Barkóczy Péter – egyaránt a Miskolci Egyetemen szerezte diplomáját, ennek jegyében a cég a jövőben számít a diplomás sportolókra is, legyenek akár gépész- és villamosmérnökök, vagy közgazdászok. A MEAFC képviselői szintén bemutatkoztak, vázolták terveiket és elmondták, hogy szeretettel várják bajnoki meccseikre a Fux Zrt. dolgozóit. 
 


 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában