labdarúgás

2 órája

Táncba hívták a hernádnémeti meccs ellenőrét

Labdarúgás: vármegyei II. osztály, Észak csoport, 6. forduló

Hernádnémeti SE – Boldva KSE        3–7 (1–2)
Hernádnémeti, 70 néző. V.: Görzsöny (Horváth R., Dinyési). 
Hernádnémeti: Magyar (Csontos) – Szendrei, Török, Dobos D. (Hajdu B.), Kapi, Makó (Nagy L.), Lipták, Smidt, Horváth D., Pálinkás, Dobos G. Edző: Kertész Gábor.
Boldva: Lakatos D. – Magyar D., Hudi, Roha, Farkas N., Lázi Gy., Asztalos P. (Váradi), Rácz, Varga Zs. (Sipos L.), Hevele, Erdélyi. Edző: Váradi Béla.
G.: Lipták, Dobos G., Pálinkás, ill. Farkas N. (3), Erdélyi R. (2, egyet 11-esből), Lázi Gy., Sipos L.      
Jók: Smidt, Horváth D., ill. az egész csapat. 
Kertész Gábor: – Nulla kettőről felálltunk, vezettünk, aztán történt valami, ha tudnám, hogy mi, nem kapnánk hétről hétre ennyi gólt. Gyenge, flegma minősíthetetlen..., nem a csapatom, hanem a játékvezető. Persze az ellenőri jelentésben semmi sem lesz róla. Ezért kár felvenni a pénzt, így le tudjuk mi is vezetni. Jó mérkőzést játszottunk ettől függetlenül Boldvával. 
Váradi Béla: – Mida Márió, Mida Márió, Mida Márió. Jobbulást kíván a csapat, veled vagyunk, gratulálunk a fiúknak.  

Sajószentpéter SZSE – Onga SE    5–1 (1–0)
Sajószentpéter, 50 néző. V.: Tóth I T. (Barnák, Kovács K.). 
Sajószentpéter: Gyuró – Bodnár (Lakatos Cs.), Balázs T., Kovács A., Mészáros R., Halász P. (Kalocsai R.), Balog D., Szitai (Bagonyi), Nagy B., Taskó, Orosz R. (Sándor M.). Edző: Pallós Szabolcs.
Onga: Mészáros M.  – Kárpáti, Szabó Z. (Bóta), Száva, Tóth B. (Hajkó), Kleine, Kolozsvári, Hegedűs L., Nagy D. (Bajnok), Hegedűs Cs. (Ruszó), Soltész P. Edző: Tóth Richárd. 
G.: Szitai, Halász P., Balog D., Kovács A., Sándor M., ill. Hegedűs L. 
Jók: az egész csapat, ill. Kárpáti. 
Pallós Szabolcs: – Már jobban tetszett a játék, mint az elmúlt hetekben. Kezdünk úgy kinézni, mint egy csapat. Bízunk a jövőben a hasonló folytatásban. 
Tóth Richárd: – Ekkora különbség nem volt a csapatok között, de a második félidei rövidzárlatokkal elintéztük magunkat. Sokkal hatékonyabban használják ki a helyzeteiket a hazaiak, így nem maradt más, mint az, hogy gratuláljunk a győzelmükhöz.  

Rudabányai BLC – Szendrő VSSZK    5–3 (4–3)
Rudabánya, 50 néző. V.: Fercsák (Bóta, dr. Pocsai). 
Rudabánya: Dányi T. – Kovács I., Beri R., Beri L., Beri E., Beri V., Dányi J., Ádám L., Stefán, Szántó I. (Horváth Á.). Edző: Bezsilla Zoltán. 
Szendrő: Ficzu – Ádám B., Szabó M., Ádám M., Ádám R., Horváth J., Horváth M., Pusi, Ádám J., Kiss G. (Majoros). Elnök: Bári Ernő.
G.: Dányi J. (2), Ádám L. (2), Beri E., ill. Kiss G. (2), Ádám M. 
Jók: az egész csapat, ill. Kiss G., Ádám M.  
Vincze Sándor, elnök: – Gratulálok a csapatnak. Esős délutánon nagy küzdelemben sikerült a győzelem. Sok sikert Szendrőnek. 
Bári Ernő: – Sok alapemberünk hiányzott. Gratulálok az ellenfélnek.  

Az Izsófalva  – Szikszó mérkőzés elmaradt. 
A szikszóiak szombaton délelőtt betegségek és sérülések miatt lemondták a meccset, nem tudtak kiállni. Az MLSZ vármegyei igazgatóságának versenybizottsága hoz döntést a pontok sorsáról.

A Bőcs KSC – Sajósenye SE találkozó elmaradt. 
A vendégek létszámhiányra hivatkozva lemondták.  
 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában