labdarúgás

3 órája

Az életveszélytől a lázas betegségig

Labdarúgó NB II, 11. forduló

Mezőkövesd Zsóry FC – HR-Rent Kozármisleny    0–1 (0–1)
Mezőkövesd, 400 néző. V.: Kovács J. (Ring K., Dobos). 
Mezőkövesd Zsóry FC: Juhász I. – Kállai K., Bora, Varjas, Vajda S. – Zachán, Zvekanov (Bányai, 46.) – Bartusz (Harsányi, 84.), Cibla, Horváth K. (Posztobányi, 46.) – Szalai J. (Krausz R., 46.). Vezetőedző: Csertői Aurél.
HR-Rent Kozármisleny: Lékai – Schuszter, Vajda R., Gajág (Hegedűs, 85.), Turi T. – Horváth D., Major S. – Koszovcsuk (Cipf, 46.), Kirchner, Kiss B. (Kócs-Washburn, 76.) – Horváth P. (Debreceni, 72.). Vezetőedző: Pinezits Máté. 
14. perc: Vajda R. a bal oldali beívelése után a fedezetlenül maradt Kirchner elé került a labda, a középpályás pedig szemfüles volt, pár méterről Juhász I. kapujába lőtt, 0–1. 
Sárga lap: Turi T. (7.), Varjas (11.), Gajág (70.).  
Jók: Juhász I., Cibla, Varjas, ill. Lékai, Kirchner, Vajda R. 
Csertői Aurél: – Tisztában voltunk azzal, hogy a Kozármisleny hosszú indítások után fog helyzeteket kialakítani, ezeket sajnos végig rosszul reagáltuk le. Az első félidőben játékban is gyengék voltunk, bátortalanul futballoztunk, a támadójátékunkból hiányzott a minőség. A szünet után szerkezetet váltottunk, nyomás alá helyeztük az ellenfelet, de a kontráik életveszélyesek voltak, nálunk pedig továbbra is hiányoztak a villanások. Azért azt hozzá kell tennem, hogy ennyi rögzített játékhelyzet után végül illett volna egy döntetlent kihoznunk ebből a mérkőzésből.
Pinezits Máté: – Az első huszonöt percben megvalósítottuk, amit terveztünk, szenzációs gólt szereztünk, majd utána elkezdődött egy sakkjátszma – először magunkkal, majd a szünet után az ellenféllel, amely ritmust váltott. Többen lázas betegséggel küzdöttek a héten, így vállalták a játékot, emiatt a hajrában úgy nézett ki, mintha emberhátrányban lennénk. Nagyon büszke vagyok a csapatra, remekül vizsgázott mindenki. 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában