Labdarúgás

2 órája

Az akarástól a lélektelen játékig

Labdarúgás: vármegyei II. osztály, Kelet csoport, 12. forduló

Pálháza FC – Sárospataki Torna Club    2–1 (0–0)
Pálháza, 80 néző. V.: Rajzinger (Szutorcsik Gy., Szutorcsik B.) 
Pálháza: Várhomoki – Solymosi, Szemán, Erdei, Suskó (Mitró), Budai, Timkó Á., Szabó I. (Zelencz), Kiss L., Orosz (Kol), Bodnár. Csapatvezető: Suskó László.  
Sárospatak: Molnár D. – Sánta, Bódi, Petercsák, Engel R., Balázsi, Balogh B. (Matisz), Dimov (Koleszár), Policska (Köteles), Horváth D. (Jákób), Hunyadi. Edző: Vachter Tamás. 
G.: Budai, Timkó Á. (11-esből), ill. Engel R. 
Jók: Várhomoki, Budai, Szemán, Timkó Á., ill. senki. 
Suskó László csapatvezető: – Jobban akartuk a győzelmet és meg is lett az eredménye. Gratulálok a csapatnak. Sok sikert a sportszerű ellenfélnek.
Vachter Tamás: – Gratulálok a hazaiaknak.

Mádi FC – Erdőhorváti SC    0–0
Mád, 20 néző. V.: Sohojda (Tóth Zs., Komlósi). 
Mád: Czakó – Klenyár, Simon M., Rontó (Lukács A.), Osváth, Tamás M. (Juhász I.), Kiss K., Czentnár (Kovács A.), Tóth L., Tóth J., Novák. Edző: Kiss Dávid. 
Erdőhorváti: Gyöngyösi – Popovics, Silling (Gyurgyánszki), Orosz F., Orosz M., Mahalek, Farkas I J. (Rosenthal), Farkas II J. (Kovács L.), Orosz B., Szakács (Vojtovics), Fedor. Edző: Rebecsák Norbert. 
Jók: Klenyár, Tóth J., Kiss K., Czakó, ill. senki.  
Farkas Milán technikai vezető: – Igaz nem három pont, de legalább egy. Az eredményes játékunkat Kiss Dávid edzőnknek ajánljuk, aki betegség miatt nem tudott a csapattal lenni. Az edzésekből és a befektetett munkából már valamit visszaláttunk. Hajrá Mád.
Rebecsák Nobert: – Lélektelen, akaratgyenge játékunknak ez lett a következménye. Nem kötelező felvenni az Erdőhorváti mezt, ha csak ennyit küzdünk és teszünk érte. Úgy gondolom, hogy minden adott, de visszafelé ez nem így van. 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában