Labdarúgás

2 órája

DVTK: 10 év után különvonattal, betelőben a létszám

Több mint tíz év után lesz ismét különvonatos túra a DVTK szurkolók számára.

A DVTK szurkolók legutóbb 10 éve, a budapesti Magyar Kupa döntőre utaztak különvonattal

Fotó: Magánarchívum

A labdarúgó NB I 9. fordulójában szombaton 19.30-tól rendezik meg a Nyíregyháza SFC – DVTK bajnokit. 
A keleti rangadón 800, vagy ennél is több drukker segítheti a vendégcsapatot az új nyíregyházi stadionban.
A piros-fehér szurkolók szervezésében a találkozóra különvonat indul, amelynek az utolsó helyei, az előzetes bejelentkezések alapján, a ma esti, a 18.00-kor kezdődő DVTK Hun-Therm – E.ON ELTE BEAC NB I-es női kosárlabda bajnoki előtt kelhetnek el, a részvételi díj befizetését követően.
A hat vasúti kocsiból álló szerelvény szombaton 14.10-kor startol Nyíregyházára a miskolci Tiszai pályaudvarról, 500 diósgyőri fanatikussal, a vonat a két város között sehol nem áll meg. Visszafelé, 23.02-kor lesz az indulás, a tervezett menetidő mindkét irányba 1 óra 17 perc.
A szerelvényen lesz rendőri biztosítás, 30 fő készenlétis utazik együtt a szurkolókkal.
A DVTK drukkerek ezt megelőzően több mint 10 éve, 2014. május 25-én, az Újpest FC– DVTK (1-1 – 11-esekkel: 4-3) labdarúgó Magyar Kupa döntő napján utaztak különvonattal. Azt megelőzően pedig, 1991. június 22-én, a Szeged SC – DVTK (1-2) osztályozós meccsre, amelyet az NB I-be jutásért zajló párharc első mérkőzéseként vívtak a csapatok.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában