koronavírus

2020.11.14. 14:00

Új tesztállomásokat jelölnének ki Miskolcon

Novák Krisztina

Forrás: Stock

Miskolcon megkezdődött a munka, hogy a belvárosban lévő ITC-székház mellett újabb tesztállomásokat is kijelöljenek. Több városrészben is tervezik, hogy tesztállomásokat alakítanak ki abból a célból, hogy fel lehessen gyorsítani a mintavétel folyamatát, tudtuk meg. Ebben operátori munkakört ellátó önkormányzati dolgozók segítenek a mentőszolgálatnak.

A tesztelőállomások felállítását körzetenként tervezik, így ilyen helyek lehetnének például Hejőcsabán és Görömbölyön, hangzott el a miskolci operatív törzs napokban tartott ülésén. Felmerült az is, hogy közművelődési intézmények is lehetnek tesztelési pontok, hiszen most zárva vannak, így például az Ady Művelődési Központban is gondolkodnak.

További helyszínek

Az is felmerült, hogy a kihelyezett ügyfélszolgálati pontokkal is számolni lehetne. További információkat miskolci önkormányzati képviselőktől szerettünk volna megtudni, de részleteket még nem tudtak mondani.

(A borítóképen: Az ITC-székházon kívül más tesztelőpontokat is létesítenének)

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában