Magyarország

2011.04.08. 13:52

Zebrával és lámpákkal előznék meg az újabb tragédiát Lakiteleken

<p>Sebességkorlátozó tábla, sárga villogó telepítésével és zebra felfestésével előznék meg a csütörtökihez hasonló halálos baleseteket Lakiteleken. A helyiek és a környező települések lakói is összefogtak a tragédiát ért családért.</p>

Felföldi Zoltán, a település polgármestere a Független Hírügynökségnek elmondta, hogy az újabb tragédia elkerülése érdekében hivatalos kezdeményezést nyújtanak be a Közútkezelő Kht.-hoz, hogy a jövőben a gyerekek csak azon az oldalon szállhassanak le a buszról, amelyiken laknak. Biztonságosabb megoldást jelentene az is, ha a gyerekek vonattal járhatnának be Lakitelekre, ehhez azonban a MÁV-nak módosítania kellene a menetrendet - tette hozzá.

Csütörtök délután egy testvérpárt gázolt el egy kisteherautó a 44-es főúton Kapásfalunál, Lakitelek közelében. A hétéves kislány életéért sokáig küzdöttek a mentők, de a helyszínen meghalt, 12 éves testvérét kritikus állapotban vitték kórházba, de ő sem élte túl a balesetet.

-Független Hírügynökség-

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!