Nagyvilág

2013.03.19. 16:12

Szeméttelepnek nézték az ovit

Két tonna építési hulladékot, köztük azbesztet öntött ki fényes nappal egy teherautósofőr Sydney belvárosában, két óvoda mellett.

Két tonna építési hulladékot, köztük azbesztet öntött ki fényes nappal egy teherautósofőr Sydney belvárosában, két óvoda mellett.A teherautó sofőrje rongyokkal eltakarta a jármű rendszámtábláját, menet közben meg sem állt, csak felemelte a kocsi platóját és szétszórta az óvodák előtt a veszélyes ipari hulladékot.

Az eset még december 14-én történt, de a térfigyelő kamera felvételét csak most hozták nyilvánosságra a hatóságok, hogy az emberek segítségét kérjék a máig azonosítatlan teherautó és az azt vezető ember megtalálására. Mivel a rendszámot nem látni, abban bíznak, hogy a járművön lévő sérülések alapján valaki fel fogja ismerni.

A sofőr, ha sikerül kézre keríteni egymillió dolláros, azaz nagyjából 245 millió forintos pénzbüntetésre, valamint hét évig tartó börtönbüntetésre számíthat.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!